Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΝΔ: "ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"!

TSIPRAS
Θύελλα αντιδράσεων  από πλευράς ΝΔ προκάλεσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του προϋπολογισμού στη Βουλή, η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα
στην ηλεκτρονική σελίδα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit, στην οποία  ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι «κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα δαπανήσει χρήματα στην Ελλάδα, όσο γνωρίζει ότι ο χρόνος της κυβέρνησης που θα το αποφασίσει, τελειώνει».
«Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα σε γερμανική εφημερίδα, όπου καλεί κάθε επενδυτή να αποφύγει να επενδύσει στη χώρα μας, δείχνει πόσο αποφασισμένος είναι αυτός και το κόμμα του να διαλύσουν τον τόπο», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εφημερίδα Die Zeit. «Μέχρι τώρα μόνον εχθροί της πατρίδας μας έλεγαν τέτοια πράγματα. Και να φανταστείτε ότι αυτά τα λέει σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογραμμίζει ο κ. Κεδίκογλου.
Είναι σαφές ότι ο κ. Τσίπρας ταυτίζεται πλέον με τον ΓΑΠ όταν ο τελευταίος δυσφήμιζε την χώρα στο εξωτερικό λέγοντας "κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα" αλλά και με τον Γ. Παπακωνσταντίνου που παρομοίαζε την Ελλάδα με "Τιτανικό"!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου