Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας



            Την 1η Νοεμβρίου συνεδρίασε και πάλι υπό την Προεδρία του Δημάρχου κ. Βασ. Ξύδη το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και συζήτησε θέματα της αρμοδιότητάς του.

            Στην αρχή της συνεδρίασης το Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος του Συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα ο Δημοτικό Σύμβουλος κ. Ευ. Σταθογιάννης, Αντιπρόεδρος η Αντιεισαγγελέας Εφετών κ. Βασιλική Βλάχου και Γραμματέας ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός κ. Πέτρος Βλάχος. Επίσης εξελέγη Έφορος ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κ. Ευ. Μωραγιάννης και ορίστηκε ως Εμψυχωτής ο Ψυχολόγος κ. Ευστάθιος Παπαχρήστου, ενώ η γραμματειακή υποστήριξη του Συμβουλίου ανατέθηκε στη δημοτική υπάλληλο κ. Σοφία Αργυροπούλου.

            Στη συνέχεια, το Συμβούλιο συζήτησε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα της αρμοδιότητάς του, όπως είναι η εγκληματικότητα στην περιοχή μας (με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε το Αστυνομικό Τμήμα  Παπάγου) και η σχολική παραβατικότητα. Επίσης εθίγη το θέμα των διαφόρων ειδών εξαρτήσεων (ουσίες, αλκοόλ, τζόγος, internet) το οποίο θα συζητηθεί ευρύτερα κατά την επομένη συνεδρίαση του Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος

Βασίλειος Ξύδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου