Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ !


Merkel-Hitler
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
Η δήθεν υγιής οικονομία της Γερμανίας η οποία έχει καπελώσει την ΕΕ και έχει βάλει στην πρέσα την Ελλάδα, ως τι κακό παιδί της Ευρώπης, αποτελεί μπλόφα της Μέρκελ. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Η Γερμανία έχει δυσθεώρητο δημόσιο χρέος το οποίο έχει ξεπεράσει τα 2 τρις ευρώ (2,3 τρις συγκεκριμένα)! Μάλιστα, ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ Μπερντ Ράφελχουσεν, υποστηρίζει πως στα 2 τρις ευρώ πρέπει να προστεθούν και άλλα 5 τρις ευρώ, που αφορούν τις μελλοντικές υποχρεώσεις των συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης και συντάξεων. Κάτι ανάλογο με αυτό που έκαναν τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα, Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου οι οποίοι στο έλλειμμα πρόσθεσαν τα χρέη των ΔΕΚΟ. Σε μία τέτοια περίπτωση, σύμφωνα με τον Φράιμπουργκ Μπερντ Ράφελχουσεν, το δημόσιο χρέος της Γερμανίας φτάνει στα 7 τρις ευρώ! Σε κάθε περίπτωση, είτε 2,3 τρις ευρώ είναι είτε 7 τρις ευρώ , η Γερμανία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στο υψηλότερο δημόσιο χρέος και από τις πρώτες παγκοσμίως. Επειδή ακριβώς η οικονομική κατάσταση της Γερμανίας επιδεινώνεται με μαθηματική ακρίβεια, η Μέρκελ επινόησε το σακάτεμα των χωρών του νότου και την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας τους προκειμένου να ρεφάρει!
Γι' αυτό ο Σαμαράς είναι αρχιδωσίλογος. Διότι ενώ η πραγματικότητα είναι αυτό, κάνει μόκο και δεν λέει κουβέντα στην Μέρκελ. Αντιθέτως εκτελεί τις εντολές της ξεπουλώντας την χώρα μας και τον λαό.
Μέχρι και ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα πολύ υψηλά επίπεδα του γερμανικού χρέους.
Σαμαρά γιατί κάνεις την πάπια και δεν λες την αλήθεια στον λαό; Αρχιδωσίλογε!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου