Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ; "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ!!

 Παπαριές-μπαρούφες, για τις οποίες δεν πληρώνει τίποτε ο Στουρνάρας. Τις λέει και σε ξένα περιοδικά ή κανάλια (BBC, CNN) και δεν του επιβάλλεται καμία ποινή -πρόστιμο. 
Τα ίδια προέβλεπε ο Παπανδρέου, ότι η οικονομία θα είχε ανάπτυξη το 2012 και το 2013 θα βγαίναμε από το Μνημόνιο. Τώρα, ο Στουρνάρας προβλέπει ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης για την χώρα!!! Πώς το προβλέπει; Έκανε καμία ανάλυση οικονομική; Έβαλε κάτω τα νούμερα και είδε ότι παρά τους τεράστιους φόρους θα αυξηθεί η κατανάλωση και θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας; 
Όχι! Ο φούσκας-Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στο BBC, έκανε την εξής βαθυστόχαστη ανάλυση:
«Σαφώς αχνοφαίνεται μία ελπίδα, ένα φως στο τέλος του τούνελ»!!!
Μπήκε μέσα στο τούνελ και κοίταξε ότι στο βάθος αχνοφαίνεται πυγολαμπίδα φωτός!!!
Παπαριές του κερατά! Για να καταλήξει στο εξής ...προφητικό:
«Προς το τελευταίο τέταρτο του 2013 αναμένεται να ανακάμψουμε. Νιώθω σίγουρος, 100% σίγουρος, ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης στην Ελλάδα»!
Νιώθει σίγουρος ο άνθρωπος! Κάτι σκιρτάει μέσα του, μπορεί να είδε και κανένα όνειρο που του είπε ότι το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης για τη χώρα μας!!!
Ρε στούρνο, ακόμη και στον ύπνο σου δεν βλέπεις καλά! Το 2113 είναι το έτος που θα ανακάμψει η οικονομία μας, αλλά εκτός των άλλων ρεκτιφιέ που χρειάζεσαι, πρέπει να πας και σε οφθαλμίατρο!
Αμολάει τις ...προφητείες του και δεν του κοστίζει τίποτε. Τσάμπα είναι.
Αντιθέτως παγιδεύει όποιους Έλληνες αφελείς, στην προοπτική της...ανάκαμψης, ώστε να υποχρεώσει οσονούπω τον σε νέες επικύψεις σε φόρους, χαράτσια και μειώσεις μισθών-συντάξεων! 
Για την περίπτωση του Στουρνάρα έχουμε γράψει επανειλημμένως. Για όσους δεν έχετε εμπεδώσει την...κλινική περίπτωσή του, δείτε μερικά δημοσιεύματά μας:

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ: "ΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"! ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ CNN 

 ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΑΠΟ ΤΟ 126,6% ΣΤΟ 128% ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 2020! ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου