Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΩ-ΚΑΤΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ!

KOURAKIS
"Έχεις οικογένεια με παιδιά; Ποινικό αδίκημα! Φορολογείσαι όσο πιο πολλά παιδιά έχεις": Υπογραφή, τρικομματική κυβέρνηση. "Είσαι χριστιανός; Αδίκημα και αυτό. Φορολογείσαι": Υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ!

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη πέφτει ο ελληνικός λαός. Κάνει να γλιτώσει από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, πέφτει πάνω στο ΣΥΡΙΖΑ. Η τριμερής κυβέρνηση φορολογεί όλες τις οικογένειες, πονικοποιώντας τις γεννήσεις (όσο πιο πολλά παιδιά έχει τόσο μεγαλύτερους φόρους), ο δε ΣΥΡΙΖΑ όπως δήλωσε ο βουλευτής του κ. Κουράκης,είναι πιθανό να επιβάλει σε όλους τους χριστιανούς ειδικό φόρο από τον οποίο θα πληρώνονται οι κληρικοί!

"ΚΟΥΡΑΚΗΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ): ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ!!!"

Είναι βέβαιον ότι η πρόταση Κουράκη προκαλεί τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που κοιτάζει να βρει διέξοδο από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζεται στην συντριπτική του πλειοψηφία από άθεους είναι γνωστό, δεν ήθελαν όμως οι επιτελείς του να βγει στη φόρα, τώρα το θέμα αυτό και με τον τρόπο που βγήκε!
Στο τέλος-τέλος, τα ίδια το κόμματα στην προσπάθειά τους να εξολοθρεύσουν τους Έλληνες, θα επιβάλουν ειδικό φόρο σε όποιον είναι Έλληνας! "Είσαι Έλληνας; Τιμωρείσαι με ειδικό φόρο...εξόντωσης"!
Μην περιμένετε καμία σωτηρία. Μόνον η λαϊκή εξέγερση και ξεκαθάρισμα του τοπίου από τα πολιτικά λαμόγια μπορεί να δώσει φως ελπίδας στην χώρα και τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου