Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ!!!

Η ΔΙΑΣ η οποία πραγματοποιεί συνεχείς περιπολίες στην Αθήνα και τις άλλες μεγαλουπόλεις, θεωρείται το πιο εκλεκτό σώμα της Αστυνομίας. Αυτό που έχει στο ενεργητικό του τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που παρέχει αίσθηση ασφάλειας στους κατοίκους και είναι με λίγα λόγια η ασπίδα στην εγκληματικότητα η οποία τα τελευταία δύο χρόνια λαμβάνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις, λόγω της λαθρομετανάστευσης και της οικονομικής κρίσης. Οι δε αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, γίνονται δέκτες εκδηλώσεων σεβασμού και αγάπης από τους περαστικούς οι οποίοι τούς συναντούν καθημερινά στους δρόμους των μεγαλουπόλεων και όχι μόνο, να περιπολούν και να ελέγχουν κάθε ύποπτο. 
Και όμως, το σώμα αυτό υπάρχει σχέδιο να το καταργήσουν. Η κρίση πάλι είναι αυτή που θα αποτελέσει το πρόσχημα, τη δικαιολογία για να μπει λουκέτο στην ΔΙΑΣ! 

Ποια είναι η δικαιολογία; Ότι η οικονομία της χώρας δεν αντέχει να συντηρεί τις δίκυκλες μηχανές  των οποίων το κόστος συντήρησης είναι υψηλό. Η καθημερινή μετακίνηση των μοτοσυκλετών προκαλεί συνεχείς φθορές, με αποτέλεσμα να οδηγούνται συχνά στο συνεργείο, ενώ κοστίζουν πολλά χρήματα σε καύσιμα οι αδιάκοπες μετακινήσεις των μηχανών!!!
Το καταλάβατε πού το πάνε τα...λαμόγια της πολιτικής μας ζωής; Δεν αποκλείεται, η πρόταση για την κατάργησή της ΔΙΑΣ να πέσει στο τραπέζι από την τρόικα προς την άνοιξη με καλοκαίρι, στοχεύοντας να την παύσουν έως το τέλος του 2013! 
Κάποιοι βιάζονται να φέρουν το απόλυτο χάος στην Πατρίδα μας και να την μετατρέψουν σε άντρο αναρχίας και εγκληματιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου