Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ


bourzoukos
Τον έσπασαν στο ξύλο χειρότερα από τους άλλους συλληφθέντες της ληστείας της Βέροιας. Και του φορτώνουν την συμμετοχή του στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", κάτι που ο ίδιος όχι μόνον αρνείται αλλά απουκρούει μετά βδελυγμίας.
- Το βίντεο - ντοκουμέντο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από ντοκυμαντέρ της ΕΤ1 είναι το 2006 όταν ο σημερινός κατηγορούμενος για τρομοκρατία, ήταν μαθητής της Β Λυκείου του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης. Στο ντοκυμαντέρ της ΕΤ1 για τις πανελλαδικές εξετάσεις, ο Ανδρέας Δημήτρης Μπουρζούκος, εμφανίζεται με την μητέρα του και την αδερφή του και μιλούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια μέση οικογένεια με παιδιά λίγο πριν το πανεπιστήμιο.
Εκείνος δεν αποχωρίζεται την κιθάρα του, άλλωστε είναι μαθητής στο Μουσικό Λύκειο της Παλλήνης.
Η μητέρα του Ανδρέα, Λίνα, πρωταγωνιστεί στις σκηνές μαζί με την αδερφή του την οποία και βοηθά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με τα μαθήματά της.
"Ο κιθαρίστας είναι πιο χαλαρός. Είναι κι ο χαρακτήρας του έτσι, είναι γενικά πιο αισιόδοξος. Κάνει και άλλα πράγματα παράλληλα, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο, κι ίσως αυτό του δίνει λίγη περισσότερη διάθεση να ανταπεξέρχεται και στην ανεπάρκεια του χρόνου λόγω φροντιστηρίου."
Ο ίδιος, εμφανίζεται να μιλά στην γιαγιά του στο τηλέφωνο και γενικά είναι πολύ χαλαρός, ένα κανονικό παιδί της ηλικίας του.
Όταν τον ρωτούν πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθεί, λέει: "είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς με τέτοιο καιρό. Εχει λίγη πίεση. Σιγά - σιγά όσο πλησιάζει και ο Ιούνιος πρέπει να αρχίσω να διαβάζω λίγο περισσότερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου