Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗ ΖΗΤΕΙ Η κ. ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΙΑΝΟΥ!

Απ'όπου και να πιάσει κανείς την αγωγή που έκανε το...Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Αντιγόνη Ζουρούδη" σε βάρος της Ζωζώς Βαλιάνου, νιώθει αποτροπιασμό  γι' αυτό που έγινε σε βάρος της. Κάθε παράγραφος της αγωγής δείχνει ότι το ίδρυμα αυτό, μόνο κατ' επίφασιν μπορεί να λέγεται "Φιλανθρωπικό" . Πρόκειται για όνειδος και ντροπή για το θεσμό των Ιδρυμάτων, το "Αντγόνη Ζουρούδη". 
Ντροπή όμως, δεν αισθάνεται η Πρόεδρός του η οποία με όσα έχει εγγράψει στην αγωγή, ασκεί ολομέτωπη επίθεση σε βάρος της κ. Βαλιάνου, ζητώντας την ...τον ουρανό με τ' άστρα. 
Προχθές παρουσιάσαμε απόσπασμα της αγωγής, με το οποίο καταδεικνυόταν ότι το Ίδρυμα δεν αρκείται ούτε καν σε ενδεχόμενη αθωωτική απόφαση της Βαλιάνου από το ποινικό δικαστήριο. Ακόμη και να αθωωθεί, ζητεί την καταδίκη της από το Αστικό Δικαστήριο. 
Αλλά στην αγωγή της, η κ. Καλλιοντζή πέραν των άλλων, ζητεί και 10.000 ευρώ, νομιμοτόκως, ως ηθική της αποζημίωσή της!!! 

Η πλήρης εξόντωση της γηραιάς και άρρωστης Βαλιάνου. Δεν ζητεί δηλαδή απλά την αποκατάσταση της τάξης (εφόσον αυτή διασαλεύθηκε) αλλά και την οικονομική εξόντωση της οικογένειας Βαλιάνου! 
Τέτοια επίθεση, σε μας τουλάχιστον μοιάζει με αυτή της τρόϊκας. 
Και βεβαίως τέτοια φαινόμενα αδυνατούμε να εντοπίσουμε σε άλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα!
Μία δική μας επισήμανση: Εάν η Βαλιάνου αθωωθεί τόσο στο ποινικό όσο και στο αστικό δικαστήριο, η κ. Καλλιοντζή με τι μούτρα θα κυκλοφορεί στον Χολαργό-Παπάγου; Και σε μια τέτοια περίπτωση τι ηθική βλάβη θα έχει προκαλέσει στο όνομα "Βαλιάνου" στον Χολαργό-Παπάγου;. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου