Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ!

ΠΕΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ "ΜΗΔΕΝ" ΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ!
Ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο η κ. Καλλιοντζή έστειλε στο εδώλιο του κατηγορουμένου την Ζωζώ Βαλλιάνου, δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι, απλά. Το είπαμε πως βγάζουμε σπυριά με την αδικία και είτε είναι Πάσχα είτε όχι, θα την στηλιτεύουμε. Θα την συντρίβουμε!
Η κ. Καλλιοντζή λοιπόν, ενήργησε λες και ήθελε να στείλει στο δικαστήριο την Ζωζώ Βαλλιάνου. Έδωσε την εντύπωση ότι της ήρθε ως δώρο το μήνυμα του Στάϊκου από το facebook. Κι αυτό διότι δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα εύλογο ερώτημα-επιχείρημα το οποίο ο καθένας θα έκανε προκειμένου το κύρος του Ιδρύματος την Προεδρία του οποίου είχε αναλάβει μόλις πριν από λίγο διάστημα. Πώς είναι δυνατόν το κύρος του "Αντιγόνη Ζουρούδη" να γκρεμίζεται από ένα μήνυμα στο facebook; Και όμως, η απαράδεκτη και επικίνδυνη -τελικά- να προεδρεύει ενός τέτοιου ιδρύματος, το επέτρψε!
Ιδού λοιπόν ποια ερωτήματα όφειλε να κάνει η κ. Καλιοντζή και να δώσει απαντήσεις ή και να ζητήσει απαντήσεις από τον  κ. Στάϊκο. 
Κυρία Καλλιοντζή, σας στέλνουμε τα ερωτήματα και σας λέμε ότι μέχρι το δικαστήριο, όπου θα μας βρείτε απέναντι, δεν θα σας αφήσουμε σε...χλωρό κλαρί με αυτό που διαπράξατε σε βάρος της κ. Βαλλιάνου και του κύρους του Ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" το οποίο κάνατε σμπαράλια. 
Πάμε λοιπόν:

Είναι γνωστό ότι στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Ζουρούδη πολλές κυρίες προσέφεραν τρόφιμα. Μία κυρία προσέφερε ολόκληρα κεφάλια τυριών, άλλη προσέφερε ντενεκέδες με λάδι, άλλη προσέφερε μέλι και ότι άλλο μπορούσαν.
Στις ευχαριστήριες επιστολές προς αυτές τις κυρίες τι έλεγε το ίδρυμα; ευχαριστούμε πολύ για τα 5 κεφάλια τυριού;ή έλεγε ευχαριστούμε πολύ για την γενναιόδωρη προσφορά σας που χάρη σε αυτή θα βρουν ανακούφιση συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη;
όταν εσείς αντίστοιχα κάνατε προσφορά σε ίδρυμα παιδικά μπουφάν, σας έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή γράφοντάς - σας ευχαριστούμε πολύ για τα 3 μπουφάν Νο 8 , για τα 2 Νο 10, τα 9 Νο 14 κ.λ.π. ή σας έστειλαν ευχαριστήριο επιστολή λέγοντάς σας, σας ευχαριστούμε για την γενναιόδωρη προσφορά σας.
Όταν ένας ιδιώτης έκανε προσφορά προς το ίδιο το ίδρυμα 500 litra πετρέλαιο με παράδοση του φορτίου στο ίδρυμα αλλά τιμολόγιο στο όνομά του,δεν του κόβατε απόδειξη γιατί εκείνος έπαιρνε κατ΄ευθείαν το τιμολόγιο από την εταιρεία και το πλήρωνε και εσείς δεν παίρνατε χρήματα στα χέρια σας.
Αν σε κάποια εκδήλωση του Σωματείου το ζαχαροπλαστείο της περιοχής σας έκανε προσφορά 100 τεμάχια τυροπιτάκια, δεν θα του στέλνατε ευχαριστήριο; θα κόβατε απόδειξη; όχι βέβαια αφού δεν πήρατε χρήματα αλλά τυροπιτάκια.
όταν οι δήμοι σας παραχωρούν αίθουσες για εκδηλώσεις  δεν τους λέτε μετά ευχαριστώ; κόβετε απόδειξη όχι βέβαια αφού δεν υπάρχουν χρήματα και χρέωση.

Tα ιδρύματα αυτό κάνουν: Στέλνουν ευχαριστήριες επιστολές συνεχώς γιατί η στοιχειώδης ευγένεια αυτό προστάζει. Δεν σημαίνει ότι πάντοτε υπάρχει διακίνηση μετρητού. Υπάρχουν και τα είδη που πολλές φορές είναι πολύ περισσότερα από τα μετρητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου