Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 43ΧΡΟΝ0 ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

livani3
Προφητική και καταραμένη αποδείχτηκε η αστρολογική πρόβλεψη που είχε κάνει στο προσωπικό της ιστολόγιο για την έκλειψη Σελήνης, η 55χρονη αστρολόγος που δολοφονήθηκε από τον 43χρονο εγγονό βουλευτή(δεν μας λέτε και τον βουλευτή ρε παλληκάρια εσείς που δεν γράφετε το όνομα του;), Πολυζώη Οικονομίδη, γεννηθέντα το 1970, το ξημέρωμα της Τρίτης στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά.
Ο δολοφόνος και ερωτικός αντίζηλος την πάτησε με το αυτοκίνητο της.
Διαβάστε τι είχε γράψει η άτυχη γυναίκα:
ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ : Η πρώτη έκλειψη για αυτό το έτος γίνεται στις 25 Απριλίου στις 21 και 58 ώρα Ελλάδος στις 5 μοίρες και 46 λεπτά του Σκορπιού και είναι μερική έκλειψη Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο. Επηρεάζει δυσμενώς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματική έκλειψη- αφού το ζώδιο που πραγματοποιείται είναι βαθιά συναισθηματικό- ικανή να μας κάνει να αποχωριστούμε επίπονα πρόσωπα και καταστάσεις που δε μας κάνουν καλό πια.
livani5
Το θύμα που χτυπήθηκε θανάσιμα στις 3 το ξημέρωμα μετά από σοβαρό και μοιραίο καβγά, είχε γράψει και το βιογραφικό της. Ήταν αρκειά γνωστή στο χώρο της:
"Γεννήθηκα στην Αθήνα, μένω στην Κηφισιά και διατηρώ εκεί γραφείο. Πρώτη μου δουλειά στο «Auto week» του τότε Επενδυτή και στην εφημερίδα « η Ελλάδα σήμερα. Στη συνέχεια συμμετέχω στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast » και το βράδυ στο «Star News». Μια συνέντευξη με την Ρίκα Βαγιάννη στο Star στην «Νύχτα» και αργότερα στη NET άρεσε πολύ. Κατόπιν ήρθε η συνεργασία στο ΜΕΝ, στο ΚΑΙ, στο Mirror. Συγχρόνως εμφανίζομαι στο τότε New Channel υλοποιώντας ένα όνειρό μου, να λέω άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων.΄Ενα φεγγάρι εργάζομαι για το Αστροσκόπιο του Πέτρου Κωστόπουλου που έκανα μια μοναδική φωτογράφιση στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος με κείμενα δικά μου. Κατόπιν δουλεύω για το περιοδικό Crash και για το Ωροσκόπιο, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα βγάζοντας 2 επώνυμους κάθε μήνα εκτός των άλλων, για το ΝΥΦΗ, το Celebrity και το Mirror με νέα διεύθυνση. Η παρουσία μου στον Κώστα Χαρδαβέλα επίσης έκανε αίσθηση. Αξέχαστη θα μείνει η 8ετή συνεργασία μου με το Playboy. ΄Ενα διάστημα έγραφα στο « Style watch » fashion, περιοδικό μόδας στο internet. Θα πρέπει να αναφέρω και τον Alpha όπου έβγαινα στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε».

livani4

makeleio.grlivani1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου