Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ! ΝΑ'ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΨΙΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

Μην έχετε καμία εμπιστοσύνη στην ακατάσχετη αερολογία των Σαμαρά-Στουρνάρα ότι έρχεται η ανάπτυξη και ότι οι καταθέσεις σας είναι διασφαλισμένες.
Μέσα στον πόλεμο που ζούμε, με την κατοχή της Μέρκελ και του Σοϊμπλε να έχουν επιβληθεί στις ελληνικές οικογένειες, κουμάντο δεν κάνει κανείς πολιτικός μας. Όσα λένε είναι μπούρδες και για τον λόγο ότι είναι όλοι τους αχυράνθρωποι. Κουμάντο κάνει η Μέρκελ. Αυτή αποφασίζει και δίνει εντολές στους Ράϊχενμπαχ-Φούχτελ και στην τρόικα. Η τρόικα με τη σειρά της μεταφέρει τις εντολές στον Σαμαρά και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ως η τελυταία τρύπα της φλογέρας υπακούει στον μαέστρο.
Εάν ο μαέστρος πει "κουρέψτε τις ελληνικές καταθέσεις", ο Σαμαράς θα κάνει την πάπια. Το πολύ-πολύ να παραπλανήσει-κοιμίσει τον λαό ότι όλα πάνε καλά και μέσα σ' ένα τριημερο που οι Τράπεζες θα είναι κλειστές, πάει το πουλάκι, πέταξε!
Τρέξτε μετά να μαζέψετε τα αμάζευτα. Οι κόποι μιας ζωής θα έχουν κάνει ...φτερά για τις γερμανικές Τράπεζες!
Το πιάσατε το νόημα;
Αυτό δεν σημαίνει  ντε και καλά θα γίνουν έτσι τα πράγματα μέσα στο επόμενο τριήμερο αργίας, αλλά να φοβάστε. Κάποια στιγμή θα μας την φέρουν οι δανειστές. Δείτε τι κάνανε στην Κύπρο. Τούς έσφαξαν στο γόνατο όπως κάνουν οι ισλαμιστές τους χριστιανούς. Το ίδιο θα κάνουν και με τους Ελλαδίτες. Είτε τώρα είτε μετά τις γερμανικές εκλογές, θα ρίξουν οικονομική βόμβα στην Ελλάδα. Μην ξεχνάμε κι ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο κυκλοφορεί από τις 10 Απριλίου στο διαδίκτυο, το οποίο μιλάει για επερχόμενο "οικονομικό ολοκαύτωμα" με αιφνίδιο "κούρεμα" των καταθέσεων μεταξύ Μαϊου και Ιουνίου. Ναι μεν δεν το υιοθετούμε αλλά καταγράφει ένα κλίμα. Προσέξτε λοιπόν..
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου