Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΜΑΡΙΑ ΦΩΚΑ: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΤΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ 8.250 € ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

 
Φαντομάς που αναζητείται πλέον είναι η Μαρία Φωκά, με επιχείρηση "Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων", η οποία όμως πληρώθηκε από το ΚΕΚ Χολαργού για Υπηρεσίες Συμβούλου – Ερευνητή! Η κ. Φωκά αν και έλαβε από τον Δήμαρχο κ. Ξύδη, συστημμένη επιστολή για να απαντήσει στα στοιχεία που της ζητούντο, η ίδια αδιαφόρησε πλήρως. 
Επιδιώξαμε κι εμείς εδώ, από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" να  τηλεφωνήσουμε στην κ. Φωκά αλλά το τηλέφωνό της είναι ...ανύπαρκτο! Το έχει αλλάξει, προφανώς!
Η υπόθεση βρωμάει και δεν είναι η μόνη. Έρχονται και άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι στο ΚΕΚ Χολαργού έγινε...πάρτι. Και ο Δήμαρχος κ. Ξύδης, αυτό υποπτεύεται. Εάν η κ. Φωκά δεν είχε την φωλιά της λερωμένη θα επρεπε να είχε δώσει τα στοιχεία που της αιτούνταν από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η κ. Φωκά όμως είναι εξαφανισμένη. Επιδιορθωτής ενδυμάτων που πρόσφερε Υπηρεσίες Συμβούλου – Ερευνητή, για να τσεπώσει 8.250 ευρώ πλέον ΦΠΑ! 
Αλλά και όσοι έβαλαν την υπογραφή τους στο να δοθούν τα χρήματα αυτά στην κ. Φωκά, κάνουν την πάπια. Ξαναρωτάμε: Μπορεί να μας απαντήσουν οι κ.κ. Νικολάου-Αναγνωστόπουλος, τι έργο προσέφερε η επιδιορθωτής ενδημάτων ώστε να τσεπώσει τόσα πολλά χρήματα; ΒΡΩΜΑΕΙ κύριοι η υπόθεση! 

Οι ορκωτοί λογιστές το λένε ξεκάθαρα: "Τα τιμολόγια υπ' αριθμ. 127/13.5.2008 και τιμολόγιο υπ' αριθμ. 171 στην επωνυμία «Φωκά Ι. Μαρία, Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων...» φέρουν επιπλέον σφραγίδα με την ένδειξη «Υπηρεσίες Συμβούλου – Ερευνητή».
Για την ανωτέρω δαπάνη (€ 8.250,00 πλέον Φ.Π.Α) τέθηκε υπόψη μας η από 3/3/2008 σύμβαση μεταξύ Δημοτικού Κ.Ε.Κ Χολαργού και κ. Φωκά Μαρία με αντικείμενο της σύμβασης «... ως Συνεργάτης-Ειδικός Σύμβουλος, έναντι της συμφωνούμενης στην παρούσα αμοιβής, Έρευνα – Καταγραφή στοιχείων σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των θεσμικών παρεμβάσεων σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου Χολαργού".

Σημ. Προχθές βάλαμε λάθος φωτογραφία "επιδιορθώσεις υποδημάτων". Συγγνώμη, "επιδιορθωσεις ενδυμάτων" ράβε-ξήλωνε είναι το σωστό! Πραγματική κοπτοραπτική έγινε στο ΚΕΚ Χολαργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου