Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΥΠΆΡΧΕΙ ...ΒΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!


Ρεπορτάζ για την ύποπτη πυρκαγιά στο πρώην Δημαρχείο Παπάγου έχει το myxolargos.gr όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στη συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο.  
Ειδικότερα, στη συνεδρίαση ο κ. Αυγουρόπουλος ζήτησε ενημέρωση για το μέγεθος της καταστροφής ενώ επεσήμανε πως υπάρχει φημολογία για την ύπαρξη μη νόμιμων αδειών, κάτι που πιθανόν να αποτέλεσε κίνητρο της εμπρηστικής επίθεσης.

Σε απάντησή του ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Δασκαλόπουλος επιβεβαίωσε ότι ατο περασμένο διάστημα βρέθηκαν άδειες που δεν ήταν νόμιμες, τονίζοντας ότι είχαν προηγηθεί κλοπές εγγράφων, σκληρών δίσκων με αποκορύφωμα τον εμπρησμό.  Γι αυτό, υπογράμμισε ότι πρόκειται για ένα ισχυρό εγκληματικό κύκλωμα. Έκανε ακόμη λόγο για τρομερές οικονομικές βλάβες στο δήμο. 
Η πυρκαγιά όμως αυτή είναι πολύ ύποπτη και πέραν από το εγκληματικό κύκλωμα για το οποίο κάνει λόγο ο κ. Δασκαλόπουλος, από την ασφάλεια εξετάζεται πώς και ποιοι μπορεί να μπήκαν στο γραφείο αλλοδαπών και να είχαν πρόσβαση στο server. Μόνο κάποιοι οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι το τι συμβαίνει εκεί θα μπορούσαν να το κάνουν. Προφανώς οι έρευνες επικεντρώνονται σε αυτό τον τομέα...
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου