Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ!



Η 37χρονη Jennifer Nicole Lee είναι μοντέλο, ηθοποιός και συγγραφέας. Και μητέρα 2 παιδιών!  Είναι γνωστή για το ότι έχασε 36 κιλά και μετά ξεκίνησε την καριέρα της ως γκουρού της υγιεινής ζωής και της γυμναστικής, αφού πρώτα έφερε στον κόσμο τα δύο της παιδιά.

Η Jennifer Nicole Siciliano γεννήθηκε στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης και οι γονείς της ηταν Ιταλοί μετανάστες. Η οικογένεια της αργότερα μετακόμισε στο Tennessee όπου εκείνη πήρε πτυχίο στις διεθνείς σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Tennessee στο Knoxville.

Μετά αφού γέννησε δύο παιδιά και έφτασε τα 200 pounds (σχεδόν 91 κιλά) , η Lee κατάφερε και έχασε 36  κιλά  και στέφθηκε "Miss Bikini America", οπότε και ξεκίνησε μια καριέρα ως "γκουρού της γυμναστικής». Τα βιβλία της έχουν δημοσιευθεί τόσο σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. Έχει επίσης λανσάρει μια συλλογή από μαγιό.
H περίπτωση της Jenifer μπορεί να γίνει παράδειγμα για πολλές γυναίκες οι οποίες με την πρώτη εμφάνιση της κυτταρίτιδας εγκαταλείπουν το εαυτό τους και το ρίχνουν στο φαί μέχρι τελικής πτώσεως. Η Jenifer έδειξε τον δρόμο της θέλησης και σκληρής προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου