Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΜΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ...ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ!

Το ποτήρι με καφέ που χτύπησε τον Γιάννη Αναστασίου θέτει σε κίνδυνο το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που απειλείται με λουκέτο 1-2 αγωνιστικών και υπό προϋποθέσεις υπάρχει… θέμα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.
Το άρθρο 15, παράγραφος 3ε. προβλέπει ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 1-2 αγωνιστικές και πρόστιμο 60.000 ευρώ «εάν από την ρίψη αντικειμένων υπάρχει έστω και ελαφρά σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκόμενου στο αγωνιστικό χώρο».
Η ημερομηνία του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ είναι στον… αέρα καθώς είχε οριστεί για τις 19 Μαρτίου όταν οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Μοναδική κενή ημερομηνία του μήνα για το παιχνίδι με τον «δικέφαλο» είναι η Τετάρτη 12 Μαρτίου.
Αν οριστεί τότε, ο Ολυμπιακός εφόσον τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας του, θα παίξει χωρίς θεατές τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Να σημειωθεί, ότι τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα, είναι την 29η αγωνιστική, με τον Πανθρακικό (15 Μαρτίου) και με τον Άρη την 32η αγωνιστική (30 Μαρτίου).


Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ κι επίσημα αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής (2/3) ο Χούουμπ Στέφενς.
Το σημερινό 2-2 απέναντι στον Εργοτέλη (από 0-2), ήταν όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τον Ιβάν Σαββίδη, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να ανακοινώνει την λύση της συνεργασία της με τον Ολλανδό τεχνικό, λίγο μετά τις 11μ.μ.
Στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για παρατεταμένη κρίση, ενώ γίνεται αναφορά και στο αποψινό πάιχνίδι στο οποίο ο δικέφαλος ήταν κάκιστος μετά το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε.
Οσον αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ΠΑΕ προτίθεται να πάει σε λύση υπηρεσιακού τεχνικού ως το τέλος της περιόδου και από το καλοκαίρι να δώσει τα ηνία σε κάποιον άλλο προπονητή, πιθανότατα τον Φερνάντο Σάντος.
Έτσι φαβορί για την θέση του υπηρεσιακού τεχνικού είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Γεωργιάδης, ενώ στο μυαλό των ανθρώπων του δικεφάλου υπάρχει και το όνομα του Σάκη Τσιώλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την εμφανή και παρατεταμένη αγωνιστική κρίση του τελευταίου διμήνου, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας της με τον Χουμπ Στέφενς.
Ήταν μεγάλη μας επιθυμία να ευοδωθεί η συνεργασία με τον κ. Στέφενς και συνεργαστήκαμε στενά ώστε να στεφθεί με επιτυχία το πλάνο του. Δυστυχώς, η εικόνα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη απέχει πολύ από τις απαιτήσεις που υπάρχουν και κρίνουμε την αλλαγή επιβεβλημένη ενόψει των κρισιμότατων αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο και την επίτευξη των στόχων που έχουν απομείνει.
Διατηρούμε απόλυτο σεβασμό στον κ. Στέφενς και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.
sportime.co

1 σχόλιο: