Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Η ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΥΨΙΦΩΝΟΣ, ΑΠΟΨΕ ΔΙΝΕΙ ΟΠΕΡΕΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Η Μαρία Καλέντζη υπήρξε μια εκπληκτική μαραθωνοδρόμος, μέλος της εθνικής ομάδας η οποία ήταν η καλύτερη αθλήτρια στο συγκεκριμένο αγώνισμα, στο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Είχε χρόνο 3 ώρες και 8 λεπτά ενώ ο τελευταίος της μαραθώνιος ήταν στο Χιούστον των ΗΠΑ όπου επέτυχε την άπιαστη επίδοση 3.07'.28''. 
Σχετικό δημοσίευμα είχε αναρτήσει κατ' αποκλειστικότητα η εφημερίδα μας (http://indobserver.blogspot.gr/2011/02/blog-post_4764.html)
Όμως, η Μαρία είχε και μια ακόμη αγάπη. Την μουσική, το τραγούδι στο οποίο τελικά αφοσιώθηκε με την παρότρυνση της δασκάλας της η οποία της είπε ότι το αγώνισμα του Μαραθωνίου δρόμου και οι σκληρές προπονήσεις που απαιτεί αυτό, εμποδίζουν στη φωνητική και στο τραγούδι. Έτσι, η Μαρία εγκατέλειψε τον αθλητισμό και επιδόθηκε με πάθος στην οπερέτα. Απόψε μάλιστα στις 8.30 μπορείτε να απολαύσετε την Μαρία Καλέντζη το βραδάκι στο Κέντρο Νεότητας Παπάγου (Αργυροκάστρου και Νευροκοπίου, Δίπλα στον θερινό Κινηματογράφο "Άρτεμις") όπου θα πραγματοποιηθεί η βραδιά με οπερέτες Χατζηαποστόλου και Σακελλαρίδη. Στο τραγούδι, μαζί με την υψίφωνο Μαρία Καλέντζη θα είναι και ο τενόρος Δημήτρης Λίτσας ενώ στο πιάνο θα είναι ο Αλέξανδρος Φαρής. Η τιμή εισιτηρίου είναι  5,0 ευρώ. 
Αξίζει να παρακολουθήσουμε τη βραδιά οπερέτας και να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες της Χολαργιώτισσας Μαρίας Καλέντζη. 

2 σχόλια:

  1. Η Μαρία Καλέντζη ήταν εκπληκτική σαν μαραθωνοδρόμος. Τώρα μας εξέπληξε με το τραγούδι της. Ήταν χάρμα ακοής. Εύχομε να μεγαλουργίσει και στο τραγούδι, θα πάει πολύ ψηλά γιατί ξέρη να αγωνίζετε. Μαρία μου μας χάρισες μια υπέροχη βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, Μαρία. Συγκινηθήκαμε τόσο πολύ, ανυπομονούμε για την επόμενη εμφάνισή σου!
    Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή