Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ, ΤΟΝ ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΥΜΝΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Στη θάλασσα, χωρίς τα ρούχα του, πέταξαν οι ληστές της τράπεζας του Διστόμου, τον 35χρονο ταμία, που πήραν ως όμηρο. Είναι η δεύτερη φορά που τον σημαδεύουν με καλάσνικοφ, αποκάλυψε η σύζυγός του 
Ο ταμίας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, κολύμπησε δύο μίλια για να βγει στην ακτή, καθώς οι ληστές τον έγδυσαν, αφήνοντας τον μόνο με τα εσώρουχα και τον πέταξαν στη θάλασσα. Χαίρει, πάντως, άκρας υγείας, όπως τόνισε η σύζυγός του, η οποία επισήμανε ότι είναι η δεύτερη φορά που σημαδεύουν τον άνδρα της με καλάσνικοφ.
"Δεν το έχουν πειράξει καθόλου. Τον πήραν μόνο και μόνο για ασφάλεια για να είναι εξασφαλισμένοι ότι δεν θα τους ακολουθήσουν. Δεν υπήρχε περίπτωση να ρωτήσω τον άντρα μου στο τηλέφωνο αν οι δράστες του είπαν οτιδήποτε, γιατί καταγράφονται οι συνομιλίες. Είναι απολύτως καλά. Σοκαρισμένος φυσικά γιατί είναι η δεύτερη φορά που τον σημαδεύουν με καλάσνικοφ. Δεν τον είχαν πάρει όμηρο, αλλά τον είχαν ξανασημαδέψει με καλάσνικοφ στην ίδια τράπεζα" ήταν τα λόγια της συζύγου του.
 
(news247.gr, Φωτό και βίντεο: korinthostv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου