Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ»!!!

Επίκειται η μεγαλύτερη προδοσία σε βάρος του έθνους, χειρότερη και από τα μνημόνια που έχουν ψηφίσει ως τώρα!
·       Ακόμη και όποιος μιλήσει για εθνικούς κινδύνους π.χ. τον κίνδυνο της Τουρκίας στη Θράκη, θα κινδυνεύει να διωχθεί από τουρκόσπορους της Θράκης, με την κατηγορία ότι διεγείρει αντικειμενικά (!!!) σε μίσος ή πράξεις ρατσιστικές σε βάρος των τούρκων της περιοχής!
ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ …ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΡΤΕΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΖΗΤΗΣAΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
Η Ρεπούση μιλούσε για… συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης, θέλοντας να ευτελίσει το μέγεθος της Μικρασιατικής καταστροφής. Σε λίγες μέρες όμως, οι Εβραιόδουλοι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου είναι έτοιμοι να διαπράξουν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος του έθνους μας: θα ψηφίσουν το κατ’ εντολή των σιωνιστών «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», το οποίο ενώ ποινικοποιεί ακόμη και τη σκέψη για όποιους δεν αναγνωρίζουν το ολοκαύτωμα των Εβραίων, την ίδια ώρα αρνείται να επιβεβαιώσει τη γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικρασιατικής καταστροφής! Πρόκειται για νομοθέτημα που έρχεται φυτευτό από τους εχθρούς της Ελλάδος, με τα υποχείριά τους να αναμένεται να το ψηφίσουν ως έχει!!! Και να σκεφθεί κανείς ότι το νομοσχέδιο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία αποφάνθηκε ότι αόριστες έννοιες όπως π.χ. «παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος», επιτρέπουν στο νομοσχέδιο να χρησιμοποιείται κατά το δοκούν!!! Κατευθείαν εξοντωτικές τιμωρίες για τους Έλληνες πολίτες!
                                                                                         
Αυτό λοιπόν το νομοσχέδιο που θα μπαγλαρώνει και θα στέλνει στη φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες τους Έλληνες που αρνούνται ή εγκωμιάζουν εγκλήματα γενοκτονίας, δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Ποντίων και της Μικρασιατικής καταστροφής! Η συγκεκριμένη διάταξη που δεν περιλαμβάνει τη Γενοκτονία των Ποντίων, των Αρμενίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, μπήκε κατόπιν επιθυμίας του Ερντογάν και σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος της Βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση!!!
Όπως επισημαίνει σε σχετικό του άρθρο ο Σάββας Καλεντερίδης, «… αν ψηφιστεί αυτός ο νόμος, όποιος στην Ελλάδα εγκωμιάζει ή αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων και τη γενοκτονία των Τούτσι από τους Χούτου, που αναγνωρίστηκαν από διεθνές δικαστήριο, θα τιμωρείται από το συγκεκριμένο νόμο, ενώ οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδορούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού οι γενοκτονίες αυτές δεν έχουν αναγνωριστεί από ελληνικό ή διεθνές δικαστήριο!.... ».
Όπως σημειώνει σε σχόλιό του το έγκυρο blog infognomonpolitics.blogspot.gr, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «δεν είναι απλώς αντισυνταγματικό, αλλά είναι εθνική μειοδοσία πού αγγίζει -και νομίζω ότι ξεπερνά - τα όρια της ποινικά κολάσιμης εθνικής προδοσίας. Το ίδιο και αν ψηφισθεί, διότι με την ψήφιση αυτού δεν αλλάζει ἡ ποινική φύση του.
Γιατί λοιπόν είναι εθνική προδοσία;
Διότι, παραχωρείται με το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ἡ εθνική κυριαρχία όλου του περί κοινωνικής, οικονομικής και εθνικής αμύνης λόγου του Ελληνικού λαού. Και τούτο, ενώ συνεχίζουν να εισρέουν μεταξύ των οικονομικών μεταναστών και πολιτικών προσφύγων στην πατρίδα μας, ουσιαστικώς σχεδόν ακωλύτως, η Σάρα και η Μάρα και το κακό συναπάντημα του εγκλήματος και του πανισλαμιστικού ή τουρκικού τζιχαντισμού.
Σε ποιον παραχωρείται δε με το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο αυτό, ὁ λόγος των Ελλήνων περί αμύνης, δεμένος χειροπόδαρα; Στους αφανείς και ημι-εμφανείς διακρατικούς πολιτικο-οικονομικούς ηγέτες  της παγκοσμιοποιήσεως, οι οποίοι:
α) έχουν απαγορεύσει να γίνεται λόγος περί αυτών και κριτική περί των σχεδίων τους, καταδικάζοντας σε εξόντωση, τουλάχιστον ηθική, όποιον παραβιάσει τον νόμο της σιωπής (ως "συνομωσιολόγο"), και
β) χρειάζονται τούς αντιρατσιστικούς νόμους χωρίς καθόλου εθνική χροιά (την οποία κανονικά θα έπρεπε να είχε ὁ δικός μας αντιρατσιστικός νόμος), ώστε διά των μεταναστών να καταστραφούν οι εθνικές ταυτότητες και να εκμηδενισθούν οι κοινωνικές και εθνικές αντιστάσεις, στην ασύδοτη οικονομική εκμετάλλευση.
Επομένως, αφού παραχωρείται, όχι απλώς έδαφος, αλλά ὁ ίδιος περί κοινωνικής, οικονομικής και εθνικής αμύνης λόγος του Ελληνικού λαού, σε ξένα κέντρα λήψεως πολιτικο-οικονομικών αποφάσεων, δηλαδή υπερκρατικούς και διακρατικούς φορείς κρατικής εξουσίας,  και αφού καλούνται τα όργανα του Ελληνικού κράτους να συμβάλλουν - διώκοντας τον ελεύθερο και καίριο για την άμυνα της πατρίδος λόγο του Ελληνικού λαού - στην εγκατάσταση της ισχύος των εν λόγω διακρατικών κέντρων, μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, έχουμε "καραμπινάτη" περίπτωση του ποινικού εγκλήματος της εθνικής προδοσίας.
Όχι λοιπόν μόνον "οι κεμαλιστές και ισλαμιστές φασίστες με τους εν Αθήναις και Θεσσαλονίκη συνοδοιπόρους τους, θα είναι ελεύθεροι να λοιδωρούν τα θύματα και τους απογόνους της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των Αρμενίων και των Ασσυρίων", αλλά και όποιος μιλήσει για εθνικούς κινδύνους π.χ. οπό την Τουρκία για την Θράκη, θα κινδυνεύει να διωχθεί από μουσουλμάνους τούρκους της Θράκης, με την κατηγορία ότι διεγείρει αντικειμενικά (!!!) σε μίσος ή πράξεις ρατσιστικές σε βάρος των τούρκων της Θράκης»!
ΨΕΥΤΟΑΝΤΑΡΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ!

 Εν τω μεταξύ, καταγέλαστοι βουλευτές της ΝΔ που μέχρι σήμερα έχουν ψηφίσει όλα τα σφαγιαστικά μνημόνια σε βάρος του λαού, όλοι αυτοί που δημιουργούν με τις ψήφους τους μία νέα γενοκτονία σε βάρος του ελληνικού έθνους, έστειλαν επιστολή με την οποία να του ζητούν να συμπεριλάβει στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αναφορά στην γενοκτονία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας! Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα! Αυτοί που έχουν σκύψει στα τέσσερα και έχουν υποταχθεί σε όλα τα θανατηφόρα μνημόνια πάνε να το παίξουν πατριώτες!!! Συμφεροντολόγοι του χειρίστου είδους είναι, που για τα ψηφαλάκια κόπτονται. Φοβούνται μην τα χάσουν και τίποτε περισσότερο! Αν τους έλεγαν ότι "δεν θα χάσετε καμία ψήφο, ψηφίστε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο χωρίς να συμπεριλάβετε τη γενοκτονία των Ποντίων και τη μικρασιατική καταστροφή", θα το ψήφιζαν και με τα δύο χέρια! Στην πραγματικότητα αδιαφορούν για το αν συμπεριλάβουν τη γενοκτονία των Ποντίων ή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Οι προσωπικοί τους ψήφοι τούς ενδιαφέρουν και τίποτε παραπάνω. Βλέποντας ότι θα τους πάρουν... με τις λεμονόκουπες, δηλαδή θα τους …μαυρίσουν στις επόμενες εκλογές, είπαν να κάνουν ...ψευτοαντάρτικο για τα μάτια των ψηφοφόρων! 
δημοσιεύεται και στην "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου