Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

-Την Κυριακή το βράδυ θα πέσουν!!!
Αυτό υποστηρίζει παραδοσιακός εκδότης μεγάλης εβδομαδιαίας εφημερίδας καθώς εξετάζει μαζί με τους νομικούς συμβούλους του τα ντοκουμέντα φωτιά που καταφθάνουν στο γραφείο του.
Πολλά από αυτά προέρχονται από μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας το οποίο έχει πρόσβαση στο γραφείο του κ. Βόλφαγκ Σόιμπλε. 
Οι εξελίξεις όπως όλα δείχνουν θα συμπαρασύρουν το πολιτικό σκηνικό της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Τα ψέματα τελείωσαν για το εγχώριο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. 
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!


To βράδι που η Εισαγγελέας κ.Πόπη Παπανδρέου, οι άνδρες του ΣΔΟΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιούσαν την επιχείρηση ακόμη και στο υπόγειο της οικογένειας του κ. Λιακουνάκου με το πέρας της επιτόπιας έρευνας στο γραφείο του υπ. Οικονομικών της Γερμανίας Σόιμπλε έφτανε λεπτομερής ενημέρωση για την όλη διαδικασία.
Αποστολέας του email μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας που γνωρίζει σαν την τσέπη του την υπόθεση μίζες από εξοπλιστικά σε Έλληνες πολιτικούς. 
Ο Καρατζαφέρης ήταν για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες το σημαδεμένο καρφί στο πέταλο του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Οταν χρειάσθηκε αξιοποιήθηκε στο έπακρο για να επιβληθεί η κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου.
Την άλλη μέρα το πρωί ο κ. Σόιμπλε γνώριζε με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο της έκθεσης από την "αυτοψία" στην οικία και το γραφείο του κ. Λιακουνάκου.
Τα στοιχεία της συγκεκριμένης υπόθεσης ήρθαν να προστεθούν στα ντοκουμέντα που διαθέτουν οι Γερμανοί για κάποιους από τους Έλληνες πολιτικούς.
Τα στοιχεία-φωτιά για το εγχώριο απόλυτα ελεγχόμενο πολιτικό σύστημα ήταν άλλωστε αυτά που "έχρισαν" τον κ. Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ Πρόεδρο της Κομισιόν. 
Αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη  καταδεικνύει το βάθος της διαφθοράς του εγχώριου πολιτικού συστήματος.
Στο Αρχείο του κ. Γιουνκέρ-πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών του φορολογικού παραδείσουν του Λουξεμβούργου-αναπαύονται τα ονόματα, οι λογαριασμοί και τα ποσά από μίζες που κατέληξαν σε σημαίνοντες Έλληνες πολιτικούς σε βάθος δεκαετιών.
-Τους κρατάμε από τους όρχεις...
Αυτή είναι η προσφιλής φράση της κας Μέρκελ καθώς και των κ.κ. Σόιμπλε και Γιουνκέρ κάθε φορά που αναφέρονται στο πολιτικό προσωπικό της Κολομβίας των Βαλκανίων.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες η διάσωση της Ελλάδας περνάει μέσα από την αποτέφρωση του εγχώριου πολιτικού προσωπικού και σ΄αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν πλέον με πείσμα τόσο οι Ευρωπαίοι δανειστές όσο και το IMF.
Και οι μεν και οι δε γνωρίζουν πως η Ελλάδα θα είναι αενάως ένα πηγάδι χωρίς πάτο εάν δεν αποτεφρωθεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας και μια χούφτα επιχειρηματικές συμμορίες που κάνουν κουμάντο.
Οχι. Οι Γερμανοί δεν ευαισθητοποιήθηκαν αίφνης για την βρωμιά του ελληνικού πολιτικού προσωπικού.
Απλά διαπιστώνουν με τον πιο βίαιο τρόπο ότι η ελληνική πολιτική και επιχειρηματική Μαφία αποτελεί πηγάδι δίχως πάτο για τα δις ευρώ των Ευρωπαίων φορολογουμένων.
Ο κ. Καρατζαφέρης του μικρού ΛΑΟΣ δεν είναι για τους Γερμανούς παρά ο ψιλικατζής της όλης ιστορίας.
Τα μεγάλα ψάρια της εγχώριας πολιτικής αποτιμώνται-από τους Γερμανούς που έχουν κάνει τους σχετικούς υπολογσμούς- σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Τόσα έχουν παρκάρει οι δικοί μας σε λογαριασμούς ανά τον πλανήτη.
Είναι αυτοί οι λογαριασμοί που επιτρέπουν στο δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να σχεδιάζει ήδη την επόμενη ελληνική κυβέρνηση με επικεφαλής κατά πάσα πιθανότητα τον κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, ο οποίος είναι αδιάφθορος και δεν θα είχε αντίρρηση να επιστρατευθεί για μια ακόμη φορά για μια εκ νέου διάσωση της Ελλάδος.


kourdistoportocal (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου