Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ! ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: "ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ|! ΜΑΚΑΚΑ ΛΑΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Μήπως μιλάμε για σικέ παιχνίδι; Μήπως τελικά τα έχουν βρει σε όλα, έτσι που ο Βαρουφάκης να εξέρχεται του Eurogroup αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές; Πότε πρόλαβαν να τα βρουν, ενώ μέχρι χθες έλεγαν ΟΧΙ και αντίσταση μέχρι τέλους; 
Πολλοί έγκυροι παρατηρητές πλέον εκφράζουν την άποψη ότι η...


συμφωνία έχει επιτευχθεί απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σερβίρουν την φόρμουλα του ...νέου Μνημονίου με άλλο όνομα! 
Το ίδιο είπε σήμερα και η κα Μανωλάκου (ΚΚΕ). "Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι συμφωνεί με το 70% των μέτρων του Μνημονίου. Απομένει να συμφωνήσουν στο υπόλοιπο 30%"!
Το χειρότερο είναι ότι όλος ο λαός μαζεύτηκε στις πλατείες να χειροκροτεί εθνικά υπερήφανος, εκφράζοντας την υποστήριξή του στην κυβέρνηση! Μήπως λοιπόν παίχτηκε το πιο ύπουλο παιχνίδι σε βάρος του λαού; Τον μάζεψαν στο μαντρί των πολιτικών, τον έκαναν πάλι να πιστέψει στο πολιτικό σύστημα που αντιστέκεται για να φάει τελικά στην μάπα ένα νέο μνημόνιο; 
Α, ρε μακάκα λαέ!

1 σχόλιο:

  1. Ε βεβαια ο κος Μακης προς μεγαλη μας εκπληξη επανεφερε τα σχολια.
    Καταλαβε οτι χωρις την δυνατοτητα των αναγνωστων να σχολιασουν δεν θα του εμενε ουτε ενας και επανεφερε οπως τα σχολια.
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΚΟΠΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή