Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΠΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

Τι γίνεται με το περιβόητο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας που ακυρώνει τα αναπηρικά επιδόματα το ένα μετά το άλλο, τηρώντας πειθήνια την πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου-Σόιμπλε; Καταγγελία-Ανακοίνωση από το Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα ζητεί το ξήλωμα του Ροβέρτου Σπυρόπουλου και αναφέρει φοβερά και φριχτά για τη διακοπή αναπηρικού επιδόματος από άρρωστο συμπολίτη μας. 
Διαβάστε την καταγγελία στα περισσότερα...

Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα

Ανακοίνωση

ΣΤΟ ΚΕΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΑΟΥΣΒΙΤΣ»!...ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -ΣΟΪΜΠΛΕ

ΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ  ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ  ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΠΑ;

Καθηγήτρια του Αιγινήτειου αποκάλεσε το ΚΕΠΑ σφαγείο και  κάποιους γιατρούς «υδραυλικούς»!

Σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση του Αιγινήτειου Νοσοκομείου ο Κούτσικας Στέφανος πάσχει από διπολική και συναισθηματική διαταραχή και έχει κηρυχθεί, από καιρό, ανίκανος για εργασία.

Για τον λόγο αυτό, με απόφαση των αρμόδιων οργάνων του ΙΚΑ, του είχε χορηγηθεί από το 1997 έως το 2013, δηλ για 16 χρόνια, επίδομα αναπηρίας. Ξαφνικά, στις 13 Γενάρη 2013 η πρωτοβάθμια επιτροπή του ΚΕΠΑ δηλ. έπειτα από 16 χρόνια, αρνήθηκε την αναπηρία και διέκοψε το επίδομα αναπηρίας του Κούτσικα!

Η καθηγήτρια του Αιγινήτειου, η οποία βλέπει τον αναφερόμενο ασθενή και έχει γνωματεύσει για την αναφερόμενη ασθένειά, σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου του Κούτσικα, όταν έμαθε την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής, αποκάλεσε το ΚΕΠΑ «σφαγείο» και διερωτήθηκε αν αυτοί που ασχολήθηκαν με τις παθήσεις του αναφερόμενου ασθενή είναι «γιατροί ή υδραυλικοί»!...

Είναι γνωστό ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με την συμπαράσταση της Διοίκησης Ροβέρτου Σπυρόπουλου  μαζί με την εκφυλισμένη διευθυντοκρατία του ιδρύματος, εκείνης που υπηρέτησε τυφλά την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού και της Ε.Ε, μετέβαλλε, μεταξύ των άλλων, πράγματι τα ΚΕΠΑ σε σφαγείο των δικαιωμάτων των ανάπηρων του ΙΚΑ, που παίρνουν τα γνωστά ψίχουλα των συντάξεων και επιδομάτων αναπηρίας.

Γενικό είναι το αίτημα να γίνει εκκαθάριση του ιδρύματος από τους επίορκους γιατρούς, διευθυντές και  υπαλλήλους που μεταβλήθηκαν σε τυφλά όργανα του δικομματισμού και της πολιτικής του. Να αντικατασταθεί ο Ρ. Σπυρόπουλος, σύμβολο του ξεπεσμένου και διεφθαρμένου πασοκικού ψευτοσοσιαλισμού, από Διοικητής του ΙΚΑ και να θεσπισθούν νέοι νόμοι με τους οποίους θα προστατεύονται ουσιαστικά οι πραγματικά ανάπηροι από τους κανίβαλους  του συστήματος, της Ε.Ε, της κοινωνίας του ανταγωνισμού, του χρήματος και της διαφθοράς! Να γίνει έρευνα για την περίπτωση Κούτσικα.

Δ. Σουλιώτης

Υπεύθυνος ΚΙΦΒ                         Βύρωνας 10.2.2015

1 σχόλιο: