Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΟΥ!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΥΔΗΣ, Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!
Η φωτογραφία δεν μπαίνει για να πειράξει (σε καμία περίπτωση) αλλά με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο εμπνευστής των εκδηλώσεων έξω από το δημαρχείο είναι ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ξύδης. Πρωτοπόρος σε πολλά. Μας ενημερώνει με επιστολή της η πρώην Αντιδήμαρχος επί Ξύδη, η κα Βάνα Ρετσινιά:
Διαβάστε την επιστολή της στα περισσότερα...


Κύριε Βραχιολίδη

Αναφερόμενη στο άρθρο σας με τίτλο «αποκριάτικο ξεφάντωμα» του Δήμου και στο σχόλιό σας ότι « μια ακόμη πρωτοβουλία του Δήμου γίνεται θεσμός» θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι:

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού και η προηγούμενη δημοτική αρχή έκανε κάθε χρόνο τις απόκριες, γιορτές για μικρούς και μεγάλους, στο Χολαργό μπροστά στο Δημαρχείο και στον Παπάγο στην Πλ. Ελευθερίας, συμμετέχοντας κάθε φορά πάρα πολλοί συνδημότες μας με αμείωτο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα φυσικά και να έχει γίνει θεσμός,.

Επίσης, καθόσον πολύ καλά γνωρίζω, γινόταν και για πολλά χρόνια στον πρώην Δήμο Παπάγου.

Γι αυτό κι εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που η νέα δημοτική αρχή συνεχίζει ένα θεσμό (που και εγώ σαν αντιδήμαρχος πολιτισμού στήριξα) και που ήταν μια μικρή όαση χαράς και ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Εσείς προσωπικά θα έπρεπε να το ξέρατε !!! αλλά μάλλον έχετε επιλεκτική μνήμη, καθώς πάντα ενημερώναμε και προσκαλούσαμε τον τοπικό τύπο.

Με εκτίμηση
Βασιλική Ρετσινιά 
Πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

1 σχόλιο:

  1. Μια ανούσια επιστολή αλλά ένας τύπος της τα λέει σε ένα σχόλιο σε άλλο post και τη περνάει από κόσκινο και αυτή και όλους.Σιγά τη γιορτή πια,εδώ είναι που λένε έκανε και η κότα κώλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή