Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ: " Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ"!

Πείτε μας, ποια η διαφορά του Βαρουφάκη από τους Παπανδρέου, Σαμαρά, Στουρνάρα και λοιπούς; Ό,τι ακριβώς έλεγαν εκείνοι, το ίδιο...

ακριβώς επανέλαβε και ο ίδιος στη χθεσινή συνάντησή του με την επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Λαγκάρντ: "Η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της"! Αυτή είναι αντίσταση-γιαλαντζί της ελληνικής κυβέρνησης! Το πώς φέρονται ως εγκληματίες-τοκογλύφοι απέναντι στην Ελλάδα, δεν τον ενδιαφέρει τον Βαρουφάκη! Προφανώς όταν έλεγε "λιτό βίος" εννοούσε ότι θα συνεχιστεί το ξεζούμισμα του λαού για να ζήσει ακόμη πιο λιτό βίο! 
Λαγκάρντ: Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να αποπληρώσει τη δόση
Άλλο που δεν ήθελε η κ. Λαγκάρντ η οποία μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη, είπε:
Η Ελλάδα δεσμεύθηκε να αποπληρώσει τη δόση των 460 εκατομμυρίων ευρώ προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στις 9 Απριλίου, ανακοίνωσε η διευθύντριά του Κριστίν Λαγκάρντ μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής της με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
"Ο υπουργός Βαρουφάκης και εγώ ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις και συμφωνούμε ότι μία αποτελεσματική συνεργασία είναι προς το συμφέρον όλων", αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στην οποία καταλήγει: "Συμφωνήσαμε ότι η αβεβαιότητα δεν ωφελεί την Ελλάδα και χαιρετίζω την επιβεβαίωση του υπουργού ότι η καταβολή των οφειλομένων προς το Ταμείο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου