Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ! ΟΛΗ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ!

Σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν...


σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο, δυτική και κεντρική Μακεδονία, και το βράδυ σταδιακά στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας (υψόμετρο περίπου 1.200 μέτρα). Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, και τη νύχτα πιθανόν στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν όμως και στα κεντρικά ορεινά, ενώ από το απόγευμα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600-700 μέτρα).

Την Μεγάλη Τρίτη (7-4-2015) θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα (κυρίως στην κεντρική Μακεδονία), στη Θεσσαλία και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα).

Μεγάλη Τετάρτη (8-4-2105)

Καιρός: Στην ανατολική και νότια χώρα τοπικές νεφώσεις με βροχές στις Κυκλάδες και στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές. 

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. 

Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω πτώση στην ανατολική Ελλάδα, ενώ στα βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. 

Μεγάλη Πέμπτη (9-4-2015) 

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά. 

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. 

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων, τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά από τη Μ. Παρασκευή και το Πάσχα φαίνεται ότι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου