Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ" ΣΗΜΙΤΗ

Του έχουν δώσει την προσωνυμία "Αρχιερέας της Διαπλοκής"! Πρόκειται για τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, για τον  οποίο πάρα πολλοί λένε ότι έπρεπε να είχε καθίσει στο ίδιο εδώλιο μαζί με τον Τσοχατζόπουλο. Ό,τι αποφάσεις έπαιρνε ο τελευταίος, τις έπαιρνε με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, στο οποίο προϊστατο ο Κώστας Σημίτης. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, το δεξί χέρι του οποίου (περί του Τσουκάτου ο λόγος) είχε δηλώσει ότι έφερε 1 εκατομμύρια μάρκα από τη Siemens και τα κατέθεσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ! Είναι ο ίδιος που μας έβαλε στο ευρώ και μας κατέστρεψε. Ανατίμησε τη δραχμή λίγες μέρες πριν την είσοδό μας στο ευρώ και όρισε την ισοτιμία στο 1 ευρώ= 340,75 δρχ. προδιαγράφοντας την καταστροφική μας πορεία! 
Πόσα μπορεί να γράψει κανείς γι' αυτό τον άνθρωπο τον οποίο δεν τον...


αγγίζει καμία Δικαιοσύνη. Και αυτό γιατί είναι εβραίος! Ααρόν Αβουρί λέγεται και το έκανε "Σημίτης". Τουτέστιν εβραίος! Απόλαύστε τον "αρχιερέα της Διαπλοκής" (όπως έχει καθιερωθεί να τον λένε) μαζί με τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο. Ο πρώην πρωθυπουργός ήρθε σε έκθεση που έγινε στο Δημαρχείο Χολαργού. Γι' αυτήν, θα σας ενημερώσουμε σε λίγο, με δελτίο τύπου του δήμου.

10 σχόλια:

  1. Αυτός ο Δήμαρχος είναι παντός καιρού και με τον ΠΡΟΔΌΤΗ ΣΑΜΑΡΑ τα έχει καλά και με τον χοντρο Μπένι και με τον αρχιερέα της διαπλοκής τον σιωνιστή Ααρόν Αβουρί η Σημίτη . Με τους δημότες δεν τα έχει καλά και ιδίως με τους φτωχούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Δήμαρχος είναι παντός καιρού και με τον ΠΡΟΔΌΤΗ ΣΑΜΑΡΑ τα έχει καλά και με τον χοντρο Μπένι και με τον αρχιερέα της διαπλοκής τον σιωνιστή Ααρόν Αβουρί η Σημίτη . Με τους δημότες δεν τα έχει καλά και ιδίως με τους φτωχούς . Ο Φτωχιδιάβολος του Δημαρχείου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΚΕΝΤΡΩΟΣ,ΔΕΞΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΜΟΥΝΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει πολιτισμός με τον Σημίτη τον ανθέλληνα πρωθυπουργό που ρήμαξε την χώρα και την πούλησε σε ξένα συμφέροντα . Με το χρηματιστήριο πριν από κάποια χρόνια άρπαξε ΔΙΣ ΕΥΡΩ από εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους και κατέστρεψε την χώρα . Στα Ίμια υποθήκευσε το μέλλον της Ελλάδας στους Τούρκους . Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ένας Πλαστήρας να εκτελέσει τον σιωνιστή σκύλο . ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παναγιώταρε να τον χαίρεσε τον Δήμαρχο που στήριξες το ίδιο και τον Οικονόμου . Δες χαρά που κάνει δίπλα στον Αβουρί . Ά ντε και μετά τις εκλογές Δήμαρχε να φέρεις εκείνον τον απροσάρμοστο που σκτώθηκε με το ποδήλατο σταματημένο ..... τον ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΝΙΑΚΑΚΗ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΟΠΛΗ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΥΡΑΚΗ
    ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. POIOS DHMARXOS YPARXEI????????AOSMOS ANYPARKTOS KAI MONO FYGOYRA!!!!TVRA TA EXEI EMAUA KALA KAI ME TIS EKKLHSIES KAI PHGAINEI SE OLONYKTIES STA MONASTHRIA!!!!!!!XA XA XA NA GELAS......POY EISAI PETRO???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο ττην φωτογραφια λειπει η αλλαζονεια του προεδρου του δοπαπ μιχαλη τρακα. Ο τρακας εχει καβαλησει το καλαμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πότε πρόλαβε και πάχυνε τόσο ο Δήμαρχος. Είπαμε τρώει καλά αλλά το "πάχυνε" πολύ αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή