Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Αυτή την ώρα ετοιμάζεται στη βουλή προς ψήφιση, το πιο δόλιο σχέδιο...


του Τσίπρα. Πρόκειται για έγκλημα με όλα τα στοιχεία της αντισυνταγματικότητας που στοχεύει στην αρπαγή των σπιτιών των πολιτών! Δείτε τι κάνει ο...αριστερός Τσίπρας σε συμπαιγνία με τις τράπεζες...
Ενώ πριν από 10-12 χρόνια ένας πολίτης για την αγορά ενός ακινήτου πήγαινε στην τράπεζα να πάρει δάνειο και η τράπεζα του εκτιμούσε το ακίνητο 200.000 ευρώ (φούσκωνε την τιμή του) και του χορηγούσε δάνειο π.χ. 150.000 ευρώ, σήμερα, με το νέο-αντισυνταγματικό μέτρο της κυβέρνησης Τσίπρα, το ίδιο ακίνητο θα κοστολογείται με βάση την εμπορική του αξία, τουτέστιν 20.000 ευρώ!!! Έτσι, ο χρεωμένος με το δάνειο των 150.000 ευρώ πολίτης, θα χάσει το σπίτι του το οποίο θα βγει στο σφυρί για 20.000 ευρώ, αλλά και στην Τράπεζα θα εξακολουθεί να χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του! Δηλαδή, η τράπεζα που παρανόμως προ 10ετίας φούσκωνε την τιμή του ακινήτου σε 200.000 ευρώ, θα έρθει σήμερα και το σπίτι να πάρει από τον δανειολήπτη και ο πολύπαθος πολίτης θα συνεχίσει να χρωστά του κόσμου τα λεφτά στην τράπεζα. Με αποτέλεσμα η τράπεζα, εκτός από το σπίτι, να του πάρει (αν έχει) και το εξοχικό ή το αυτοκίνητο και αν ο δανειολήπτης εξακολουθεί να χρωστά ακόμη ή θα τον χώσει στη φυλακή ή αν ο δύσμοιρος πολίτης έχει το σθένος και θέλει να γλιτώσει, θα...αυτοκτονήσει!!!
Αυτό το νομοσχέδιο περνάει απόψε από τη Βουλή, με μαφιόζικο τρόπο και συμπαιγνία κυβέρνησης Τσίπρα-τραπεζών, για να αρπάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ελληνικά σπίτια! 
Και να τα δώσουν βεβαίως στους τοκογλύφους!!! 
Κατά τα άλλα ο Τσίπρας δηλώνει υποκριτικά στις τράπεζες: Προτεραιότητα η προστασία των αδύναμων |


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου