Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ "ΟΧΙ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ...ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Είναι παλληκάρι και της βγάζουμε το καπέλο! Το λέει η καρδούλα της και...


παραμένει σταθερή στο ΟΧΙ απέναντι στους τοκογλύφους και τον οσφυοκάμπτη Τσίπρα. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-δημοσιογράφος Αγλαϊα Κυρίτση, φώναξε ΟΧΙ με την ψήφο της στη Βουλή. 
Ιδού τι είπε η ψυχωμένη δημοσιογράφος: «Καλούμαστε σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα να ψηφίσουμε με συνοπτικές διαδικασίες, με διαδικασίες express ένα νομοσχέδιο που περιέχει εκατοντάδες άρθρα. Πήραμε στα χέρια μας λίγες ώρες πριν ένα υλικό εκατοντάδων σελίδων, χιλίων συγκεκριμένα. Ένα νομοσχέδιο που απευθύνεται σε ανθρώπους με εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και μας επαναφέρει στη μνήμη τις πρόσφατες κινητοποιήσεις του νομικού κόσμου, οι οποίες ανάγκασαν την κυβέρνηση Σαμαρά να μην φέρει στη Βουλή αυτό το νομοθέτημα. Και σήμερα δυστυχώς, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρεται αυτούσιο προς ψήφιση το σχέδιο, που δεν τόλμησε να φέρει η προηγούμενη κυβέρνηση».
Τέλος, η κ.Κυρίτση σημείωσε ότι η διαδικασία αυτή στη Βουλή προσβάλλει κατάφορα τη Δημοκρατία και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν διατάξεις του νομοσχεδίου που είναι κομμένες και ραμμένες προς όφελος των τραπεζών.

1 σχόλιο:

  1. Συντρόφισα τώρα είναι αργά για δάκρυα ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΧΡΘΣΗ ΑΥΓΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή