Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ GREXIT! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗ...ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Το Grexit είναι συμφωνημένο ανάμεσα στον Τσίπρα και τους δανειστές. Έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως φαίνεται, ο Τσίπρας βρίσκεται στη θέση αυτή για να κάνει τη βρώμικη δουλειά σε βάρος της χώρας και να επιφέρει το τελειωτικό χτύπημα στην οικονομία. 
Πώς θα γίνει αυτό; Όταν οι δανειστές...


εξασφαλιστούν σε όλα τα επίπεδα και η έξοδος της χώρας δεν θα τους πονέσει καθόλου. Και κυρίως όταν θα έχουν εξασφαλίσει ότι θα αρπάξουν (με υπογραφές) τη δημόσια περιουσία της Ελλάδος! Ο Τσίπρας έκανε ήδη την αρχή. Συμφώνησε στα επαχθή μέτρα και πέρασε από τη Βουλή τα 50 δις ευρώ της δημόσιας περιουσίας να παραδοθούν στους τοκογλύφους! 
Οι επόμενοι μήνες (υπολογίζεται μέχρι τα Χριστούγεννα-το πολύ) είναι το διάστημα που θα γίνει η βρώμικη δουλεια. Η οικονομία θα βουλιάζει σε ατελείωτο βούρκο, την ίδια ώρα που οι δανειστές θα εξασφαλίζουν και τη παράδοση σε αυτούς της δημόσιας περιουσίας (με όλες τις απαραίτητες υπογραφές για φυσικά κοιτάσματα κ.λ.π.) και θα οχυρώνουν σε όλα τα επίπεδα την οικονομία της Ευρώπης να εξουδετερώσει κάθε κίνδυνο από την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ. 
Περιμένετε και θα δείτε πώς θα εργαστεί ο Τσίπρας υπέρ των τοκογλύφων. Μέχρι στιγμής, επί 6 μήνες ό,τι έχει κάνει είναι προς το συμφέρον των εγκληματιών της τοκογλυφίας και κατά της ελληνικής οικονομίας!  

10 σχόλια:

  1. ΤΟ GREXIT ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΣΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΕΥΡΩ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ .. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ . ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤ. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... ΞΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΤΑΣ . ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το GREXIT είναι διέξοδος εφόσον έχει σχεδιαστεί ως πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας σου. Αν σε πετάξουν όμως οι δανειστές, χωρίς να έχεις λάβει τα μέτρα σου, χωρίς να έχεις οργανώσει πρόγραμμα διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, τότε είναι έγκλημα κατά της χώρας σου! Απλά περιμένεις πότε θα σε πετάξουν στον γκρεμό, χωρίς να έχεις φοντίσει ούτε ένα αλεξίπτωτο να έχεις για να μην πέσεις κατευθείαν στα βράχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ . ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστά συγχαρητήρια για το ανωτέρω σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΕΝΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκατοντάδες στελέχη της ψευτο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς έβγσλαν εκατοντσδες εκατ. Ευρώ στο εξωτερικό . Τι γνωρίζουν τα κσθάρματα που δεν γνωρίζουμε εμείς ; Η ΝΔ κσι το ΠΑΣΟΚ είναι συμμορίες αληταράδων και απατεώνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ . ΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή