Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»!

Δελτίο Τύπου

Μνημόσυνο Τιμής και Ευγνωμοσύνης

στους Ιδρυτές και Μεγάλους Ευεργέτες της Ενώσεως

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων ....


της Ενώσεως αλλά και ενοριτών, στον Ιερό Ναό της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Χολαργό, στις 20 Σεπτεμβρίου 2015,  μνημόσυνο Τιμής και Ευγνωμοσύνης των Ιδρυτών και Μεγάλων Ευεργετών, ήτοι:

Ιδρυτές
π. Χριστοφόρος Σταυρόπουλος
Γεωργία Κουνάβη
Επαμεινώνδας Κατωπόδης

Μεγάλοι Ευεργέτες
Ελισάβετ Παπαγιανοπούλου

          Ο Πρόεδρος της Ενώσεως Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας στην  ομιλία   του  για τους κοιμηθέντες τόνισε ότι «τους τιμούμε και τους ευγνωμονούμε γιατί πρόσφεραν την ψυχή τους, το μεράκι τους και την αγάπη τους για την ΄Ιδρυση της Ενώσεως» και για τη Μεγάλη Ευεργέτιδα ότι « με πολύ αγάπη και χωρίς δισταγμό μας βοήθησε  αφάνταστα στην προσπάθειά μας για την κατασκευή του σχολείου στο Καμερούν». Αμέσως μετά θύμισε την πορεία και την προσφορά των τιμώμενων, στην κοινωνία και στην Ένωση Επιστημόνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κουβέλης Γεώργιος, οι Ομότιμοι Καθηγητές του ΕΜΠ κ. Παπαδημητράκης Ιωάννης και ΕΚΠΑ κ. Φιλιππέτης Αλέξανδρος, ο Καθηγητής του ΕΜΠ κ. Πάνου Κων/νος, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κκ. Γκοτσόπουλος Ανδρέας και Παντελεάκος Μιχάλης, οι νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι  κκ. Τράκας Μιχάλης, Ευαγγελοπούλου Ένη,  Ρίζος Λουκάς και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Λακώνων Γκλεζάκος Θεόδωρος.

         Επίσης παρέστησαν η Πρόεδρος του «Ιδρύματος Ζουρούδη»  κ. Καλλιοντζή Κων/να και η Αντιπρόεδρος της «Πανελλήνιας Οργάνωσης Ελληνική Εστία» κ. Ζήλη Στραβόλαιμου εκπροσωπούσα την Προέδρο κ. Μαίρη Οικονόμου. Από πλευράς Τοπικού Τύπου παρέστη ο εκδότης του Ανεξάρτητου Παρατηρητή κ. Μάκης Βραχιολίδης.

        Αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσους  παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων.
                                                    Χολαργός, 21 Σεπτεμβρίου 2015
       Ο Πρόεδρος                                           Ο  Γεν. Γραμματέας

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                           Γιάννης Αγγέλου

2 σχόλια:

  1. Αντί να τιμάς τους πεθαμένους δώσε κανά φράγκο στους άστεγους κυρ Πολυχρόνη μας. Περισσότερες ευχές θα πάρεις και περισσότερο Θεάρεστο έργο θα προσφέρεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς πάει πρώτα ο δήμαρχό σου να ζητήσει συγγνώμη από την γυναίκα που δάγκωσαν οι σκύλοι του Μπόλεκ και ασε τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή