Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΙΟΥΦΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ!

Μια αβλεψία της κόρης του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα φάνηκε αρκετή για να χαθεί μία ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο αργά το βράδυ της Τετάρτης. Μόλις η Στεφανία Σιούφα πάρκαρε το....

αυτοκίνητό της κοντά στο σπίτι της, στο Κολωνάκι, άνοιξε την πόρτα και έπεσε πάνω της διερχόμενος μοτοσικλετιστής! 

Η οδηγός είτε δεν κοίταξε καθόλου τον καθρέφτη είτε έλεγξε, αλλά δεν είδε τον άτυχο μοτοσικλετιστή.
Θύμα του θανατηφόρου τροχαίου που έγινε στην οδό Σκουφά είναι ένας 43χρονος Βούλγαρος, που περνούσε από το σημείο όπου η κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. στάθμευσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και μια φίλη της. Όταν ολοκλήρωσε τις μανούβρες άνοιξε την πόρτα της, κάτι που αποδείχτηκε ολέθριο για τον άτυχο αλλοδαπό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο αναβάτης εκτοξεύτηκε από τη σέλα σε απόσταση αρκετών μέτρων, σύρθηκε στο οδόστρωμα και έμεινε ακίνητος.

Η 37χρονη Στεφανία Σιούφα υπέστη σοκ, άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια και προσπάθησε να βοηθήσει τον 43χρονο ώσπου να φτάσουν το ΕΚΑΒ και η Τροχαία, που ειδοποίησε η φίλη της.
Όμως, ήταν ήδη αργά για τον 43χρονο, καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα. Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του μοτοσικλετιστή ήταν ακαριαίος εξαιτίας ενός σοβαρού τραύματος στον αυχένα, ενώ από την πρόσκρουση στην άσφαλτο κόπηκε η γλώσσα του.

Αυτόφωρο

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στην οδό Σκουφά πέρασαν χειροπέδες στη 37χρονη, την ενημέρωσαν ότι συλλαμβάνεται στο πλαίσια του Αυτοφώρου και την οδήγησαν στα γραφεία της Τροχαίας Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Στεφανία Σιούφα υποστήριξε στην προανακριτική κατάθεσή της πως δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του μοτοσικλετιστή, γιατί δεν ήταν στο οπτικό όριο του καθρέφτη της. Η 37χρονη κόρη του γνωστού πολιτικού πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια και χθες το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική έρευνα και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου