Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 17ο ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ! 21 ΧΛΜ. ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

17ος Δρόμος Βουνού ΥΜΗΤΤΟΣ 2016
Κυριακή 7/2/2016

Διοργάνωση:
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 17ος Δρόμος Βουνού – ΥΜΗΤΤΟΣ 2016.

Διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος....

(Δ.Ο.Π.Α.Π.) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Η ημιμαραθώνια διαδρομή των 21 χλμ., στον πανέμορφο Υμηττό, με υψομετρική διαφορά 350 μέτρων θεωρείται δρόμος δύσκολος και με προχωρημένες απαιτήσεις από πλευράς φυσικής κατάστασης για τον αθλητή και την αθλήτρια. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο «Δρόμος Βουνού-Υμηττός», συγκαταλέγεται στους πρώτους και δυσκολότερους στο είδος του, στο καλεντάρι Δρόμων Βουνού.

Μπορούν να λάβουν μέρος στον αγώνα όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες αθλητικών σωματείων, ορειβατικών συλλόγων, βετεράνων αθλητών (κατηγορίες ανά 5ετία), συλλόγων δρομέων υγείας , ανεξάρτητοι αθλητές κλπ. άνω των 18 ετών.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται στις 700 (επτακόσιες) και λόγω της μεγάλης επιτυχίας που έχουν παρουσιάσει όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις.

Ο 17ος Δρόμος Βουνού_ΥΜΗΤΤΟΣ 2016 είναι ακόμη μία κατάθεση του ανθρώπου της πόλης για «ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ» και μία προσπάθεια που συνεχίζεται από τους διοργανωτές, για τη σωτηρία ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, μέσω του Αγωνιστικού Αθλητισμού.

 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου