Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!!

Αυτές είναι οι ΗΠΑ! Την ώρα που σκορπούν τον όλεθρο και την καταστροφή στον υπόλοιπο κόσμο, την πείνα και τη φτώχεια (δείτε πώς πεθαίνουν στην Μαντάγια της Συρίας), έχουν λύσει τα δικά τους προβλήματα, ώστε να τους απασχολεί πώς θα αυνανίζονται δημοσίως. 
Την αποκάλυψη κάνει το matrix24.gr: 
Αν νομίζατε ότι τα είχατε ακούσει (και δει…) όλα σ’ αυτή την μάταιη ζωή, η Νέα Υόρκη δεν παύει ποτέ να είναι η μητέρα των εκπλήξεων. Από εκεί...

μας έρχεται μια είδηση που έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην σκληρή καθημερινότητα στο εργασιακό σας περιβάλλον.
Η εταιρία Hot Octopus (για να μην λέτε ότι τα βγάζουμε και από το μυαλό μας…) δημοσιοποίησε την πρόθεσή της να δημιουργήσει τον πρώτο δημόσιο θάλαμο… αυνανισμού. Έναν χώρο δηλαδή που θα μπορείτε να περάσετε τον χρόνο σας… δημιουργικά κάνοντας το διάλειμμα μεταξύ δύο σοβαρών meeting και λίγο πριν πάρετε τις σοβαρές επαγγελματικές σας αποφάσεις.
Όπως υποστηρίζει η εταιρία, ένα μικρό διάλειμμα αυτού του τύπου μπορεί να αποδειχτεί ευεργετικό τόσο στον οργανισμό όσο και στο μυαλό που μπορεί πλέον να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Αν και η εταιρία έχει δεχθεί έντονη κριτική σε ότι αφορά την υγιεινή ενός τέτοιου χώρου, το twitter αλλά και τα σχόλια στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου