Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΜΑΡΑΤΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΟΜΩΝΥΜΗ ΠΛΑΤΕΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΣ.

Η Ευαγγελία Καμαράτου απεβίωσε αιφνιδίως στα 54 χρόνια της, πριν από μερικές ημέρες, από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Το γεγονός σόκαρε όχι....


μόνο την γλυκύτατη οικογένειά της, τον σύζυγό της Άρη και τα δύο τους παιδιά, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία του Χολαργού, δεδομένου ότι το επώνυμο Καμαράτος είναι ταυτισμένο με την ιστορία του Χολαργού, ο δε θείος της οικογένειας, Νίκος Καμαράτος ο οποίος απεβίωσε το 2012 και για τον οποίο είχαμε γράψει εδώ, είχε συνδέσει το όνομά του με πλείστες προσφορές. Επίσης, το επίθετο "Καμαράτος" είναι τόσο ισχυρό, ώστε έχει "καπελώσει" το όνομα της πλατείας Παλαμά, με αποτέλεσμα πολλοί να γνωρίζουν την πλατεία ως πλατεία Καμαράτου και όχι ως "Παλαμά"! Σε αυτή την πλατεία βρίσκεται και το ιστορικό βιβλιοπωλείο "Καμαράτος" του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Άρης Καμαράτος, σύζυγος της εκλιπούσης. 
Η οικογένεια, αποστέλει -μέσω της εφημερίδας μας- "Ευχαριστηριο" προς όσους και όσες συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειας:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΝ
Με ευγνωμοσύνη καταθέτουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή τους στο πένθος που βύθισε την οικογένειά μας, ο πρόωρος θάνατος της πολυαγαπημένης μας Ευαγγελίας, όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο μάς συμπαραστάθηκαν, ελαφρύνοντας την οδύνη μας και συνόδευσαν με την αγάπη, τη συγκίνηση και τις προσευχές τους την αγαπημένη μας Ευαγγελία στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στις 21 Ιανουαρίου 2016 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, το 40ήμερο μνημόσυνο της οποίας θα τελεστεί στις 21 Φεβρουαρίου 2016 στον Τίμιο Σταυρό Χολαργού. 
Ευχόμαστε ο πανάγαθος Θεός να ανταποδώσει σε όλους κατά την εκάστου ιδία χρείαν, την επιδειχθείσα συμπαράσταση και αγάπη τους. 
Χολαργός 22/1/2016
Η οικογένεια της αείμνηστης Ευαγγελίας Καμαράτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου