Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ! ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016! ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ!

Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών ολοκληρώνεται πολύ πιο γρήγορα απ'ότι το φαντάζονταν και οι ίδιοι. Ίσως, δεν περίμεναν ότι στην κυβέρνηση θα βρίσκονταν δυο ανίκανοι-ανεπάγγελτοι όσο και πρόθυμοι να δεχτούν τα πάντα! Ο Καμμένος (που θα τα έκανε Κούγκι) και ο Τσίπρας (που θα τσάκιζε τους δανειστές), έχουν σκύψει στα τέσσερα και δέχονται όχι μόνο Μνημόνια αλλά και την άμεση μετατροπή της χώρας μας σε απέραντη χαβούζα λαθρομεταναστών-ισλαμιστών από όλο τον κόσμο! 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το voicenews.gr, η τουρκική εφημερίδα Milliyet αποκαλύπτει πως 7-8 εκατομμύρια πρόσφυγες ετοιμάζονται να....


περάσουν στην Τουρκία και από εκεί στην Ελλάδα με την επισήμανση ότι όσο συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, το ρεύμα αυτό αντί να μειώνεται θα αυξάνεται με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης. 
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, αυτή την στιγμή βρίσκονται στην Τουρκία ήδη 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επιδιώκει με κάθε μέσο να περάσει τα ελληνικά σύνορα ενώ το ρεύμα διογκώνεται καθημερινά με περισσότερους μετανάστες που καταφθάνουν στο τουρκικό έδαφος. 
Οι περισσότεροι από αυτούς τουw πρόσφυγες προέρχονται από την Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ και Αίγυπτο, ενώ υπάρχουν προσφυγές και από άλλες χώρες της κεντρικής Ασίας και της βορείου και κεντρικής Αφρικής. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μεγάλο μέρος αυτών των προσφύγων έχει ήδη προωθηθεί στα σύνορα Τουρκίας Ελλάδας και περιμένουν το μέσο για να περάσουν απέναντι στο ελληνικό έδαφος. 
Ενδεικτικά αναφέρουν ότι 357 χιλιάδες βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη , 83 χιλιάδες στην Σμύρνη, ενώ μεγάλος όγκος βρίσκεται στην Μερσίνα και στην Προύσα. Μεγάλες συγκεντρώσεις βρίσκονται επίσης και στις συνοριακές με τη Συρία περιοχές, όπου είναι και ο πρώτος σταθμός μετά το πέρασμα τους στο τουρκικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις ‘Άγκυρα, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Kilis και Mardin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου