Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ! ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ...ΧΑΜΟΣ!

                                                                     
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλέον των 150 Μελών και φίλων της Ένωσης πραγματοποιήθηκε στις 25.01.2016 η καθιερωμένη ...

εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου, που έλαβε χώρα στα ιδιόκτητα γραφεία της (Βασιλίσσης Σοφίας 25).
Στην αρχή ο Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ κ. Μιχάλης Σαββάκης καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.
Ακολούθως την πίτα ευλόγησε  ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και την έκοψε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τ. Πρωθυπουργός κα Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου μαζί με την Ακαδημαϊκό και π. Πρόεδρο της Βουλής κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη .
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΔΙΠΤ κ. Μιχάλης Σαββάκης εξήρε την προσφορά:1) Tου κ. Βάιου Σελλούντου για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην Ε.Δ.Ι.Π.Τ. ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της,2) Tου κ. Κωνσταντίνου Καλύβα τόσο για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην Ε.Δ.Ι.Π.Τ. ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και για την επάξια εκπροσώπηση της Ένωσης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και του ΤΑΙΣΥΤ,3) Tου κ. Ευάγγελου Σπύρου για την επάξια εκπροσώπηση της Ένωσης ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και 4) Tου κ. Διονυσίου Μαγκλιβέρα για την πολύχρονη  και πολύπλευρη προσφορά του ως τελευταίου Προέδρου του  ΤΑΙΣΥΤ, νυν Β’ Διεύθυνσης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Kατόπιν η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τ. Πρωθυπουργός κα Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου, η π. Πρόεδρος της Βουλής, Ακαδημαϊκός και Επίτιμο Μέλος της Ε.Δ.Ι.Π.Τ. κα Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ κα Γιώτα Αντωνοπούλου, απένειμαν στους τιμωμένους  διπλώματα και το αργυρό μετάλλιο της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπροσωπώντας το ΣΥΡΙΖΑ ο Βουλευτής κ. Γιώργος Παπαηλίου,τη Ν.Δ. η Βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ο κ.Παύλος Χρηστίδης,το Κ.Κ.Ε. ο Βουλευτής κ.Σταύρος Τάσσος, Το Ποτάμι η κα Λίνα Παπαδάκη,τους ΑΝ.ΕΛ. ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης και την  Ένωση Κεντρώων ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Λεβέντης. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο π. Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Γρίβας, ο π. Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, οι Βουλευτές κ. Πέτρος Φορτσάκης, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου,κ. Νικόλαος Νικολόπουλος και κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ο Πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν κ. Rahman Mustafayev, ο π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος και πολλές προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και πνευματικής ζωής του τόπου, Πρόεδροι επιστημονικών οργανώσεων κ.ά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου