Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Η ΚΟΥΤΡΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΖΗΤΕΙ 50.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΛΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ "ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"

Η κόντρα ανάμεσα στην Κική Κούτρα και τον Πέτρο Καραμανέα νομίζαμε ότι έληξε. Και όμως, φαίνεται ότι τώρα αρχίζουν τα άσχημα για τον εκδότη της "Φωνής του Δημότη". 
Μετά την ποινική του καταδίκη σε 7 μήνες για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της κας Κούτρα,  η τελευταία δεν έμεινε, ως φαίνεται, ικανοποιημένη από το ηθικό μερος της υπόθεσης και απευθύνεται στην ...
αστική Δικαιοσύνη για να την ικανοποιήσει και υλικά! 
Με αγωγή της η οποία εκδικάζεται τον Ιανουάριο του 2017 (σε 3-4 μήνες δηλαδή), η κα Κούτρα ζητεί από το δικαστήριο να της επιδικάσει αποζημίωση 50.000 ευρώ! Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δικόγραφο που έλαβε πριν από μερικές μέρες στα χέρια του ο εναγόμενος Πέτρος Καραμανέας, αν ο τελευταίος δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα 50.000 ευρώ τότε ζητεί τη φυλάκισή του! 
Εμείς, προσωπικά μένουμε άναυδοι! Διότι, όταν δικαιώθηκε δικαστικά είχε κάνει ανάρτηση στο f/book όπου παρομοίαζε τη δικαίωσή της σα να είχε δει τον Χριστό! Αλλά και πάρα πολες αναρτήσεις της αφορούν στα θεία και τον Κύριο Ιησού Χριστό. 
Δείτε μια πρόσφατη:
Αναρωτιόμαστε αν η αγωγή της κατά του Καραμανέα και η ενδεχόμενη εξόντωσή του οικονομική ή μέσα στη φυλακή θα γίνουν προς...δόξαν Κυρίου! 

16 σχόλια:

  1. Οταν έβριζε και συκοφαντουσε τη Κουτρα ως κλεφτρα εσυ φίλε Μακη δεν ανέβαζες άρθρα που να καταδικαζεις το Συναδελφο σου Καραμανέα ως όφειλες για τα δημοσιογραφικά ατόπηματα του που είχαν ως στόχο να συκοφαντει τίμιους ανθρώπους χωρίς αποδείξεις για να εξυπήρετησει κάποιους φίλους του. Κράτα μικρό καλάθι και μην εκτείθεσαι για τέτοιους τύπους η κοινωνία έχει βάλει στο περιθώριο το Καραμανέα εδώ και καιρό τώρα το λόγο έχει η Διακαιωσύνη και μόνο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραμανέας με 50 ευρώ μπορεί να κατασυκοφαντήσει τον καθένα χωρίς καμμία αναστολή. Είναι γνωστό σε όλο το δήμο ποιούς εξυπηρετεί. Να αγιάσει το χέρι της Κούτρα που τούκανε την αγωγή. Πολύς κόσμος θα το ευχαριστηθεί όταν του πάρει και τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή εμείς ως εφημερίδα δεν βγάλαμε τελάλη για να καταδικάσουμε τον Καραμανέα και τα γραφόμενά του, γι' αυτό τον λόγο έκανε αγωγή η κα Κούτρα; Στο κρίσιμο ερώτημα όμως δεν απαντάτε κύριοι σχολιαστές: Η αγωγή γίνεται προς...δόξαν Κυρίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ESENA POIOS SOY EIPE OTI EPEIDH H GYNAIKA PISTEYEI ....PREPEI O KAUE TYXARPASTOS NA TH STAYRVNEI??? ....KATSE KALA ....KORAKAS KORAKOY DEN BGAZEI ....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ESENA POIOS SOY EIPE OTI EPEIDH H GYNAIKA PISTEYEI ....PREPEI O KAUE TYXARPASTOS NA TH STAYRVNEI??? ....KATSE KALA ....KORAKAS KORAKOY DEN BGAZEI ....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή ρε Μάκη όποιος πιστεύει στο Θεό πρεπεί να κάθεται να τον συκοφαντεί και να τον διασύρει το κάθε ανδρείκελο? Στη δικαιοσύνη κατέφυγε η γυναίκα και πολύ καλά έκανε. Και σε τελευταία ανάλυση ας βγει δημοσίως ο Καραμανέας να ζήτησει συγγνώμη και να δηλώσει την ειλικρινή του μετάνοια και τότε ας τον συγχωρήσει η κυρία εις Δόξαν Θεού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κόρακας κοράκου..αλλά να είσαι υποστηρικτής της πιο κίτρινης φυλλάδας του Καραμανέα δεν το περίμενα. Ούτε ίχνος λογικής ρε Μάκη ? Αν σε βρίζει εσένα το θα πεις ? Γυρνάω και το άλλο μάγουλο όπως ο Χριστός ? Και λίγα του ζήτησε . Κανονικά με τόσους ανθρώπους που έχει κατασυκοφαντήσει ο Καραμανέας φυλακή του άξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΚΑΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΡΑΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΟΥΤΕ ΧΛΙΑΡΟΥΣ.ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ, ΤΙ ΜΕ ΔΕΡΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΑΠΙΣΕ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΝΑΙΤΙΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

      Διαγραφή
  8. Κα Κούτρα, υποτίθεται ό,τι δικαιώθηκες...τι θέλεις τώρα, να "καταστρέψεις" έναν άνθρωπο οικονομικά; Να τον βάλεις φυλακή; Σου λείπουν τα λεφτά, δεν νομίζω να σου λείπουν...ή ακόμη χειρότερα να τον φυλακίσεις σε αυτήν την ηλικία, νομίζεις ότι έτσι θα ολοκληρωθεί η δικαίωσή σου; Και αν συμβεί κάτι, θα νιώθεις κατόπιν καλά με τον εαυτό σου; Όλοι ξέρουμε πόσο έθραυστη είναι η υγεία του Κου Καραμανέα. Εσύ μια κυρία, χριστιανή και χαμηλών τόνων, γιατί δεν δίνεις τόπο στην "οργή"; Θυμήσου μόνο τα λόγια του ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και είμαι σίγουρος ό,τι αυτό θα σε βοηθήσει να λάβεις την σωστή απόφαση και με δική σου πρωτοβουλία να λήξει αυτή η νέα δικαστική διένεξη! Ίσως αυτή η ενέργεια σε "δικαιώσει" περισσότερο από όσο φαντάζεσαι και κυρίως στον ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ, που γνωρίζω καλά ότι πιστεύεις!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φίλε να τον βάλει φυλακή. Όταν έγραφε ότι έγραφε δεν σκέφτηκε τος συνέπειες. Και φυλακή να τον βάλει και λεφτά να του πάρει. Πρέπει κάποιος να σταματήσει τις κωλοφυλλάδες να διασύρουν ανθρώπους χωρίς αποδείξεις και στοιχεία. Γιατί οι δημοσιογράφοι να ςίναι στο απυρόβλητο χωρίς να μπορεί να αμυνθεί κανεις ;

      Διαγραφή
  9. Τόσο καιρό της έσουρνε ο μάγκας Ελέω Θεού χωρίς να ασχοληθει κανείς να σταματήσει το διασυρμό της Κούτρα. Τώρα θυμήθηκαν οι "καλοί Χριστιανοί" να συμβουλεύουν τη γυναίκα να τον συγχωρήσει εις Δόξα Θεού. Στους υπολοίπους μάγκες πόσα άραγε θα ζητήσει η Κούτρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαπιστώνω ότι δεν είσαι υπέρ της κας Κούτρα, αλλά εναντίον του κου Καραμανέα

      Διαγραφή
  10. ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΤΡΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΝ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΜΟΙΒΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχει πιάσει φίλε μου στο στόμα του, όπως λες, είχε όμως το θάρρος να παραδεχθεί το σφάλμα του και με τον τρόπο του να ζητήσει συγγνώμη.
      Παρ όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η περαιτέρω δικαστική δίωξη θα έχει κακή εξέλιξη και δεν έχει ουσιαστικό νόημα!

      Διαγραφή
  11. ΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ...ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. BRAXIOLIDH MHN THN PIANEIS STO STOMA SOY AYTH THN KYRIA DEN PEIRAJE KANENAN POTE PANTA EKANE TO KALO OPOIOS THS ZHTOYSE KATI .MAKARI NA HTAN AKOMH POSO ANAGKH EXOYN OI DHMOTES APO TETOIYS ANURVPOYS MHN THN PIANEIS STO STOMASOY .

    ΑπάντησηΔιαγραφή