Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ! ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ: "ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ"!!!

Η υπουργός του Σύριζα που έγινε καθηγήτρια επί χούντας είπε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν κάνουν τίποτα  και ότι μόνο το 25% στο...


υπουργείο της ξέρουν γράμματα! "Οι διευθυντές στέλνουν εγκύκλιο και κόβουν συντάξεις και μετά λένε τα κανάλια η Φωτίου κόβει συντάξεις" είπε η ΑΜΟΡΦΩΤΗ προκειμένου να φορτώσει το πετσόκομμα των συντάξεων στα υπηρεσιακά στελέχη... αυτό που δεν ξέρει ή κάνει ότι δεν ξέρει η χουντικιά είναι πως οι εγκύκλιου βγαίνουν προς εφαρμογή των νόμων που η κυβέρνηση και η ίδια ψηφιζουν και δεν τις βγάζουν οι "διευθυντάδες" απ'το κεφάλι τους.

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι δημόσιες αναφορές, πριν από λίγες ημέρες της αναπληρώτριας υπουργού Θεανώς Φωτίου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη κατά δημοσίων υπαλλήλων που, όπως τονίζει, «δεν κάνουν τίποτα και υπονομεύουν την κυβέρνηση».

Όπως αναφέρει μόνο το 25% στο υπουργείο της είναι νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα και με βοηθούν». Ένα ακόμη 25% που είναι διευθυντικά στελέχη, τους κατηγορεί ότι την υπονομεύουν.

Κάποιοι μάλιστα, όπως λέει, στέλνουν από μόνοι τους εγκυκλίους για τις οποίες και η ίδια εκ των υστέρων, απορεί… «Αν δεν είχα νομικούς συμβούλους δίπλα μου, για αυτά που μου φέρνουν να υπογράψω θα πήγαινα φυλακή», προσθέτει.

Απόσπασμα από την ομιλία της Θεανώς Φωτίου στην Νέα Σμύρνη

Ομιλία Θεανώς Φωτίου στη Νέα Σμύρνη σχετικά με τις Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο του Κόμματος.


«Μας είπε τεμπέληδες, αγράμματους και ότι υπονομεύουμε το έργο της»
Στάση εργασίας μέχρι τις 10 το πρωί πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι του υπουργείου Εργασίας, εκφράζοντας την απογοήτευση τους από τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Θεανώς Φωτίου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι του υπουργείου η κ. Φωτίου, ουσιαστικά είπε ότι: «δεν κάνουν τίποτα οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία και οτι στο υπουργείο που μας ξέρει έναν-έναν, το 15% δουλεύουμε και οι υπόλοιποι την υπονομεύουν».

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την κ. Φωτίου για την στάση της, χαρακτηρίζοντας την απαράδεκτη και την καλούν να ανακαλέσει. 

Η πρόεδρος του συλλόγου υπ
αλλήλων του υπ. Εργασίας: «Ζητάμε από την υπουργό να ανακαλέσει»

dexiextrem.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Να απαιτησετε να ξεκουμπιστει η αμορφωτη οβρια γρηα.
    Ειναι και ασχημη παναθεμα την...

    Καθηγητρια ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ απλα και μονον γιατι ειναι οβρια.
    Αν και αμορφωτη την εκαναν καθηγητρια (οπως αλλωστε ολοι οι οβριοι...

    Αλλωστε αναμεταξυ τους μοιραζονται και βραβεια...
    Ο ομπαμιας ο πολεμοχαρης που εξυπηρετει τα σχεδια των σιωνιστων πηρε βραβειο νομπελ ειρηνης !!!!!
    Εδω γελαμε με την καρδια μας.

    Ο αμορφωτος οβριος γαπ πηρε βραβειο... οχι για τις γνωσεις του αλλα γιατι μας εβαλε στο ΔΝΤ...
    Η μερκελ πηρε κι αυτη βραβειο...
    Ολοι βραβειο... πολλα βραβεια... Τετοια αξια εχουν τα βραβεια τους... μηδενικη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία, εσείς με τα γεμιστά, μια ερώτηση παρακαλώ. Η νύφη σας στο δημόσιο δεν είναι διορισμένη; και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές θέσεις; ή κάνω λάθος; αφού λοιπόν δεν σας κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, γιατί δεν την στέλνατε να βγάλει μεροκάματο σε καμιά φάμπρικα από αυτές που εσείς με τις πολιτικές σας ωθείτε καθημερινά σε λουκέτο; ε; γιατί κυρία Θεανώ μου;

    Νομίζω ότι όλοι αυτοί που απαρτίζουν την κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ, αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την διαφήμιση "καλύτερα να μιλάς (ή να φτιάχνεις κανά γεμιστό) παρά να μιλάς".

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΡΘΩΣΗ
    Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χουντοαναθρεμένοι αριστε-Ρούληδες, σαν τον "μπαμπά" του μικρού Αλέξη, τον ιδιοκτήτη της ``ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ΄΄ που "έπαιρνε καλές δουλειές(!)", δημόσια έργα εννοείται(!), από την χούντα και από τον γαμπρό του...τον Σ.Παττακό!!!
    Τι; Δεν το ξέρατε ό,τι ο χουντικός ταξίαρχος Παττακός είναι θείος του P.M.;;;
    Ώρα είναι να μου πείτε ότι δεν ξέρετε ό,τι και ο άλλος θείος του, ο αδελφός του μπαμπά του, ο Ηρακλής Τσίπρας, επί χούντας ήταν "διορισμένος" αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού;;;
    Και να σκεφτεί κανείς, ότι ο ίδιος άνθρωπος ήταν στέλεχος της Ε.Δ.Α.(κάτι σαν τον σημερινό ΣΦΥΡΙΖΑ, για όσους θυμούνται) και ενώ ο οιοσδήποτε θα σκεφτεί λογικά και θα πει, ότι ήταν στην εξορία σαν αριστερός που ήταν...τσούπ, να΄σου "διορισμένος αντιπρόεδρος" σε μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα!!! Τι να πω, "μεγάλο βασανιστήριο"!!!
    Ρε για κοίτα ποιοι "κυβερνάνε", μετά την πτώση της..."φασιστικής χούντας"!!!
    Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρεμπιπτόντως την ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ, την εταιρία του "ντάντη του", αυτήν δεν πούλησε στον εργολάβο Καλογρίτσα ο P.M ;;;
      Όχι μόνο δεν έφερε την..."ελπίδα" στον ελληνικό λαό, αλλά το "παλιόπαιδο" την σακάτεψε την...ΔΙΑΠΛΟΚΉ!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή