Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ... ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ....

Θα μπορούσε να είναι φωτομοντέλο. Είναι όμως μια εκπληκτική αθλήτρια η οποία εδώ και περίπου 10-11 χρόνια διαπρέπει σε αγώνες μεγάλων...

αποστάσεων. Πολλοί κάτοικοι μπορεί να την έχουν δει να τρέχει στα στενά του Χολαργού-Παπάγου με το ωραίο της διασκελισμό και τα ακουστικά στα αυτιά της. 

Πριν από μερικές μέρες (18/9) έτρεξε στον γύρο της λίμνης των Ιωαννίνων (30 χλμ.) και πήγε πάρα πολύ καλά. Ο καθαρός χρόνος της 2.57'27''. 
Μέχρι και το Lake run στο εξώφυλλο της κεντρικής του σελίδας παρουσιάζει τη Χολαργιώτισσα Δήμητρα Ταράση (από παλαιότερο αγώνα της). Προφανώς την ξεχώρισαν ως την ωραιότερη αθλήτρια. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.


Πρόκειται για τη Δήμητρα Ταράση η οποία, εκτός των άλλων, έχει τρέξει και πολλές φορές τον επίπονο αγώνα του Δρόμου Υμηττού (πάνω στα κατσάβραχα). 
Της ευχόμαστε να είναι πάντα ωραία και γερή, αποτελώντας πρότυπο για τις κοπέλες της ηλικίας της. Η ομορφιά δεν αναδεικνύεται στα πλατώ της τηλεόρασης ή στις πασαρέλες. Η ομορφιά αναδεικνύεται στον δύσκολο στίβο της ζωής. Είτε αθλητικός είναι αυτός είτε ο στίβος της επιβίωσης. Μπράβο Δήμητρα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου