Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TO ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ...ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ!

Δεν είμαστε προφήτες. Απλά έχουμε δει από την πρώτη στιγμή πού πάει το πράγμα.Τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε μόνον Προδότες να κυβερνούν τη χώρα. Στην ουσία υπηρετούν τους εχθρούς της Πατρίδος, που μόνο...


Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στα όρια της ολοσχερούς καταστροφής, Οι εχθροί της χώρας δεν θα διστάσουν πλέον, αν κρίνουν, να προκαλέσουν και εμφύλια αιματοχυσία. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι μισοί Έλληνες κατηγορούνται από τους άλλους μισούς για "ρατσιστές", ενώ συγκρούσεις μεταξύ Ελλήνων λαμβάνουν χώρα στα νησιά. 

Η αγορά έχει κυριολεκτικά βυθιστεί και αναμένεται να κλείσουν χιλιάδες επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα μαγαζιά τα οποία πλέον φορολογούνται με απίστευτα δυσβάσταχτους φόρους, δεν πρόκειται να αντέξουν, ενώ επιχειρηματίες που να επενδύσουν σε αυτό τον τόπο, μόνο τρελοί πρέπει να είναι! Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου τα έφτιαξε όλα έτσι ώστε να αρπάζει το 85% του εισοδήματος των επιχειρηματιών! Όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αβάσταχτες φορολογικές τους υποχρεώσεις, θα βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της δήμευσης της περιουσίας τους ή ακόμη και της φυλάκισής τους!
Έρχεται ανείπωτη καταστροφή, χειρότερη και από την Μικρασιατική καταστροφή, με την απώλεια των συνόρων, όπως είχε πει και η Μπενάκη το 2005, να είναι προ των πυλών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου