Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην πλατεία Βικτωρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο αγνοείται...

​Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο εσωτερικό της επιχείρησης, ενώ εκτεταμένες είναι οι ζημιές σε τουλάχιστον ακόμη δύο επιχειρήσεις καθώς και σε αρκετά αυτοκίνητα.
Στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα, προχωρώντας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε. Την ώρα της έκρηξης εντός του καταστήματος «Everest» βρίσκονταν πελάτες και εργαζόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των τραυματιών υπάρχει μία γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Οι πυροσβέστες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το εσωτερικό τόσο του ταχυφαγείου, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, όσο και ακόμη δύο παρακείμενων επιχειρήσεων.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ κλειστός είναι ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τουλάχιστον ακόμη δύο επιχειρήσεις, καθώς και σε αρκετά αυτοκίνητα. Πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε για ώρα από το εσωτερικό του ταχυφαγείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φαίνεται να συνδέεται με διαρροή φυσικού υγραερίου κατά τη διάρκεια εργασιών στον υπόγειο χώρο της επιχείρησης.

Δείτε φωτογραφίες...











Χάρτης με το σημείο της έκρηξης
Χάρτης με το σημείο της έκρηξης




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου