Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ: "ΤΟ 100% ΗΛΙΘΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ"!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ...


Λάβρος ο Κωστής Αϊβαλιώτης στο σχόλιό του για το τραγικό δυστύχημα...

στην εθνιή οδό που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.
O Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης για το εφιαλτικό (και 100% ηλίθιο) δυστύχημα στην Εθνική Οδό :
« Μάλλιασε η γλώσσα μου στην Βουλή, στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας που παλεύαμε μαζί με τον μακαρίτη τον Αρη Σταθάκη, στις εκπομπές που έκανα με καλεσμένο τον ΙΑΒΕΡΗ κλπ να λέω ότι δεν μπορείς να εχεις έναν αστυνομικό πίσω από κάθε ρωμιό που αρπάζει ένα τιμόνι ( ΠΟΡΣΕ ή άλλου οχήματος, αδιάφορο) και κάνει καραγκιοζιλίκια στον δρόμο . Εξηγούσα ότι τα πρόστιμα πρέπει να είναι εξοντωτικά για τις παραβάσεις, οι κλήσεις να μην σβήνονται από όσους έχουν «κονέ» ,οι κάμερες να χρησιμοποιούνται για να τιμωρούνται τα πάσης φύσεως καθίκια των δρόμων , οι δικαστές να εφαρμοζουν αμείλικτα το νόμο, οι δάσκαλοι να ευαισθητοποιήσουν τα παιδιά (που δεν μαθαίνουν τίποτε από το σπίτι τους για την οδική ασφάλεια) και να καταλάβουν απο μικρά ότι όταν οδηγείς είναι ευκαιρία να δείχνεις την καλή σου αγωγή και όχι να συμπεριφέρεσαι σαν ...χιμπατζής ή να θερίζεις με την βλακεία σου αθώους μόλις βγαίνεις «παγανιά». Δεν είναι μόνο 1600 οι νεκροί από τα τροχαία κάθε χρόνο , είναι και άλλοι τόσοι οι τραυματίες που πεθαίνουν μέσα στους 6 πρώτους μήνες (τα εξηγεί χρόνια ο ΙΑΒΕΡΗΣ), χώρια όσοι περνούν την ζωή τους από μια αναπηρική καρέκλα ή ως «φυτά» σε ένα κρεββάτι….Κανένα τηλεπαιχνίδι δεν υπάρχει για την οδική ασφάλεια ωστε να μάθει κανείς κάτι , και στα κανάλια υπάρχουν μόνο μόνο ώρες επί ωρών με τις βαρεμάρες των “ΤΑLENT SHOW” για νέες τραγουδιάρες και νταλκαδο-τραγουδιστές , για νέους σεφ ( ενήλικους και ανήλικους) ,για νέα μοντέλα κοκ …Σε αυτή την χώρα η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ είναι σε συνεχή δίωξη και όλοι βλέπουμε κόπανους να οδηγούν μεθυσμένοι, ηλίθιους να τρέχουν όταν εχει γλίτσα ή βρέχει, ψυχικά διαταραγμένους να προσπερνούν σε στροφή και να πατάνε τη διπλή γραμμή, ανώμαλους να κάνουν σφήνες, βλαμμένους να κάνουν σούζες , χαζούς να οδηγούν χωρίς κράνος, καθυστερημένους να βάζουν παιδιά στο μπροστινό κάθισμα ή να οδηγούν μηχανές με ανήλικους στο τιμόνι και ένα σωρό άλλα αρρωστημένα. Εξάλλου η βλακεία των Νεοελλήνων δεν φαίνεται μόνο στην κάλπη, έχει παντού αντανακλάσεις …»

1 σχόλιο:

  1. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ@@οι για το νοητικό επίπεδο του ελληνικού λαού που και αυτοί τον ενέπαιξαν!!!οι πολιτικοί απατεώνες!!! αυτοί που πρώτοι παρέδωσαν την χώρα στο ΔΝΤ και στα νύχια των αρπαχτικών του 4ου ΡΑΪΧ!!!αυτοί που πρώτοι με τον ΓΑΠ ΆΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΎΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΆΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!αυτοί που παραπλάνησαν και πρόδοσαν τον έλληνα πατριώτη που τους εμπιστεύτηκε δια της ψήφου του!!οι αναιδείς πατριδοκάπηλοι!!ΟΙ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ προέδρων των illuminati εν Ελλάδι και εν προκειμένω του Νικόλαου Λάου!!!οι θαμώνες των αθηναϊκών στοών και του city!! ΟΡΊΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΌ VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=IOclWWhZRL8 βρε ουστ αρχιλαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή