Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΩΡΑ: "ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΩΤΣΟ, ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!

Αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και μόλις δήλωσε ότι τα μέτρα που θα φέρει ο...

Πρωθυπουργός δεν θα τα ψηφίσει ώστε να αναλάβει το κόστος της απόφασης όλο ο Α. Τσίπρας, αλλά όταν κληθεί ως πρωθυπουργός ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης θα εφαρμόσει όλα τα μέτρα. "Δεν πρόκειται να κάνω αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας που ωόταν ήταν στην αντιπολίτευση έλεγε ότι δεν επρόκειτο να τηρήσει κανένα από τα μέτρα. Εμείς δεν πρόκαιται να πούμε κάτι τέτοιο στους δανειστές. Θα είμαστε συνεπείς στις δεμσεύσεις μας"! Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα μειώσει τους δημόσιους υπαλλήλους. Για κάθε 5 υπαλλήλους που φεύγουν θα προσλαμβάνεται ένας. 
Όπως καταλαβαίνετε, ο Μητσοτάκης αποτελεί συνέχεια του Τσίπρα. Το μείγμα αλλάζει! Η εξόντωση του λαού θα είναι ίδια. Ο τρόπος αλλάζει.,..

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή