Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤO ΚΟΙΜΗΤΗΡΙO ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ"!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΓΙΑ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

από τον Νίκο Βραχιολίδη
Τι βλακώδες ρεπορτάζ! Δεν είναι αυτός ο λόγος που αναφέρει ο...

Ευαγγελάτος! Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή! Στο συγκεκριμένο νεκροταφείο θα ταφώ και εγώ όταν έρθει η ώρα μου! Λοιπόν το νεκροταφείο του Χολαργού είναι σύγχρονο αλλά έχει ένα κατασκευαστικό λάθος. Όλοι οι τάφοι είναι τσιμεντένιοι και όταν βρέχει γεμίζουν όλοι οι τάφοι με νερό, επειδή ο βλάκας εργολάβος που έκανε το έργο δε φρόντισε να κάνει αποχέτευση ώστε τα νερά να φεύγουν και να μην λιμνάζουν μέσα στους τάφους! Με λίγα λόγια το φέρετρο μαζί με το μακαρίτη κολυμπάει μέσα στον τάφο! Γι αυτό το λόγο δεν λιώνει το πτώμα. Έτσι λοιπόν μετά την τριετία μεταφέρονται στο οικόπεδο δίπλα και τους βάζουν στο χώμα για να λιώσουν! 
Έκανε λοιπόν όλο αυτό το ηλίθιο ρεπορτάζ για ένα και μόνο λόγο! Για να επιβάλλει την καύση των νεκρών! Αριστερός δεν είναι ο Ευαγγελάτος ; Άρα εναντίον της εκκλησίας!

Εικόνες ντροπής κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο Ε. Άνθρωποι που δεν έχουν τα χρήματα να "νοικιάσουν" για επιπλέον χρόνια τάφους, θάβουν τους δικούς τους ανθρώπους σε δάση κοντά στα νεκροταφεία της Αθήνας. Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται το "μπλόκο" στην αποτέφρωση των νεκρών στην Ελλάδα.
Οι εικόνες, που βλέπετε στο βίντεο, είναι από τον Χολαργό, μια ανάσα δηλαδή από το κέντρο της Αθήνας. Συμπολίτες μας που δεν είχαν χρήματα για να συνεχίσουν να πληρώνουν τοςυ τάφους των δικών τους ανθρώπων μετά το πέρας της τετραετίας, δημιούργησαν ένα παρά - νεκροταφείο, λίγα μέτρα από το κανονικό. Οι σοροί των νεκρών δεν έχουν λιώσει και πάνω στην απελπίσια τους, "έθαψαν" και πάλι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Και ενώ τα νεκροταφεία της χώρας είναι "ασφυκτικά" γεμάτα και τα "ενοίκια" είναι πανάκριβα, συνεχίζεται το "μπλόκο" στην αποτέφρωση, παρά το γεγονός ότι υπάρχει νόμος για αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα εδώ και χρόνια.


Δείτε στο βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου