Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΚΑΦΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Γουόρεν Μπίτι κατάλαβε ότι κάτι πήγαινε στραβά, αλλά προχώρησε - Δείτε πώς αντέδρασαν Εμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ..


Πρώτο θέμα στα ξένα media είναι τις τελευταίες ώρες το ιστορικό λάθος που έγινε στα Οσκαρ και αντί να ανακοινώσουν το νικητή Moonlight ως καλύτερη ταινία, έδωσαν το βραβείο αρχικά στο La La Land. Η μεγάλη γκάφα έγινε στην υποτίθεται πιο καλά προετοιμασμένη βραδιά του Χόλιγουντ, ενώ η στιγμή που οι συντελεστές του La La Land είναι πάνω στη σκηνή γιατί νομίζουν ότι κέρδισαν το Οσκαρ Καλύτερης Ταινίας και ξαφνικά μαθαίνουν ότι έγινε λάθος, είναι ίσως από τις πιο άβολες που έχουμε δει ποτέ! 

Δείτε το βίντεο με τη γκάφα:

Ο Μπίτι που διάβασε το λάθος όνομα εξήγησε: «Ανοιξα τον φάκελο και έγραφε Εμμα Στόουν, La La Land. Γι αυτό κόμπιασα και έκανα μία παύση και ξανακοίταξα τη Φέι Νταναγουέι».

Δείτε το κόμπιασμα του Μπίτι, που δεν ξέρει τι να κάνει:


Οι Los Angeles Times αποκάλυψαν ότι την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ανακοίνωση από τον Μπίτι ακούστηκε στα παρασκήνια μία φωνή να βρίζει: «Γαμώτο. Θεέ μου. Εχει τον λάθος φάκελο!».

Η εταιρεία PricewaterhouseCoopers, που έχει την ευθύνη για τη διαδικασία, έβγαλε ανακοίνωση για το λάθος: Ζητούμε ειλικρινή συγγνώμη από το Moonlight, το La La Land, τον Warren Beatty, τη Faye Dunaway, και τους τηλεθεατές των Oscar για το λάθος που έγινε. Δόθηκε φάκελος λάθος κατηγορίας στους παρουσιαστές και μόλις έγινε αντιληπτό, διορθώθηκε. Επί του παρόντος διεξάγεται έρευνα για αυτό και μετανιώνουμε βαθιά. Εκτιμούμε τον τρόπο που η Ακαδημία, το ABC και ο Jimmy Kimmel χειρίστηκαν την κατάσταση».

Οι αντιδράσεις

Πώς αντέδρασαν οι πρωταγωνιστές του La La Land; Για παράδειγμα η Εμα Στόουν που κέρδισε το Α Γυναικείου Ρόλου άρχισε να ψελλίζει: «Θεέ μου, Θεέ μου!».
πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου