Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΟΥ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ" ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

Όταν κάποια γεγονότα είναι εξαιρετικά σημαντικά και από αυτό εδώ το blog τα προβάλλουμε, κάτι που δεν κάνουν πουθενά αλλού, μερικοί...

ανώνυμοι σχολιαστές ορμούν να μας "κατασπαράξουν" και αντί να δουν την ουσία διυλίζουντον κώνωπα λκαι επιτίθενται σε μας αντί να δουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.
Αναφορικά με το άρθρο που φέρει τον τίτλο: "ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ" ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ"! ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!" Οι προσεκτικοί αναγνώστες μας θα διαπίστωσαν ότι η πρωτότυπη πηγή του άρθρου δεν είμαστε εμείς, αλλά το https://odysseiatv.blogspot.gr/2017/02/blog-post_435.html  ικη οποία υπάρχει από την πρώτη στιγμή στο κάτω μέρος του άρθρου.
Συνεπώς, οι επιθέσεις που γίνονται από κάποιους ανώνυμους σχολιαστές που θεωρούν ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η είδηση, θα έπρεπε πρωτίστως να ασκήσουν την επιθετική κριτική τους στο συγκεκριμένο blog.
Πάμε παρακάτω. Αναφορικά με το σχόλιο του " Ε.ΣΗΜΑΝΤΗΡΗ", το οποίο και αναδημοσιεύουμε για να δείτε για τι πράγμα μας κατηγορούν: 
 " Ε.ΣΗΜΑΝΤΗΡΗΣ 25 Φεβρουαρίου 2017 - 7:38 π.μ.
Λυπάμαι για την δημοσιογραφία σας. Αγγίζει την "δημοσιογραφία" των υπολοίπων ΜΜΕ. Το ότι βάζετε εισαγωγικά σε μία λέξη δεν δικαιολογεί τα ψέμματα που λέτε. Το εκκλησάκι υπάρχει. Τουλάχιστον υπήρχε μέχρι την περασμένη εβδομάδα που το επισκέφθηκα και ήταν ακριβώς όπως οι φωτογραφίες που δείχνετε και λέτε ότι ήταν κάποτε. Το ότι άλλαξε η πινακίδα από "εκκλησία" σε "χώρος προσευχής" αυτό είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ αλήθεια, αλλά έγινε πριν πολλά χρόνια και εγώ είχα στείλει και επιστολή διαμαρτυρίας στους υπευθύνους η οποία έμεινε αναπάντητη. Παρακαλώ να αναφέρετε τα πραγματικά γεγονότα και όχι να δημιουργείτε εντυπώσεις"

Για να διευκολύνουμε τον κ. Σημαντήρη, ας υποθέσουμε ότι το άρθρο είναι δικό μας (που δεν είναι γιατί αναγράφουμε την πηγή). Τι λέει λοιπόν ο κ. Σημαντήρης; Ότι η Εκκλησία ως οίκημα δεν "κατεδαφίστηκε", αλλά στην ουσία καταργήθηκε από εκκλησία και μετατράπηκε σε "χώρο προσευχής"! Γεγονός το οποίο έγινε πριν από αρκετά χρόνια, το χαρακτηρίζει με κεφαλαία γράμματα ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και ότι επικοινώνησε με τους αρμόδιους για να λάβει μια εξήγηση, αλλά απάντηση δεν πήρε!!! 
Μάλιστα. Και μετά από αυτό εμείς...δημιουργούμε εντυπώσεις κύριε Σημαντήρη!!! Πόσο διαφέρει αυτό που λέτε εσείς από αυτό που λέμε εμείς; Εσείς ουτσιαστικά χρησιμοποειίται το ρήμα "καταργήθηκε η Εκκλησία" και μετετράπη σε χώρο προσευχής και μεις λέμε "κατεδαφίστηκε η Εκκλησία". 
Και σε νέα, δική μας αυτή τη φορά ανάρτηση (http://indobserver.blogspot.gr/2017/02/blog-post_895.html) αναφέρουμε ότι Άρχισε το ξήλωμα των ιερών ναών σε κεντρικά σημεία της Ελλάδος για να μην θίγονται οι εισαγόμενοι ισλαμιστές! 
ρΚαι αν σας πειράζει ο χρονικός προσδιορισμός "άρχισε" αντιακταστήστε τον με το αρχίζει το ξήλωμα. Αρνείστε το γεγονός ότι η Ορθοδοξία δέχεται επίθεση; Από την ίδια την παρούσα κυβέρνηση η οποία διά του κ. Φίλη έχει δηλώσει ότι θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ουδετερόθρησκο κράτος. Το ότι καταργούνται τα Θρησκευτικά, το ότι στον Βοτανικό όπου υπάρχει ιερός ναός θα γίνει...τσιμέντο για να δημιουργηθεί το τέμενος. Το ότι στη Λέσβο "άγνστοι" κατέστρεψαν τα εκκλησάκια που υπήρχαν κατά μήκος των δρόμων, όλα αυτά τι σημαίνουν για σας κύριε Σημαντήρη; Η ουσία δεν είναι ότι μας κυβερνούν άθεοι, αντίχριστοι, άνθρωποι που θέλουν να συντρίψουν την κρατούσα θρησκεία; 
Και διυλίζετε τον κώνωπα; Τι να πούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου