Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ"! ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Η απόλυτη ξεφτίλα του επόμενου πρωθυπουργού. Αν και δεν πρόκειται στην ελληνική βολή να ψηφίσει τα σφαγιαστικά μέτρα της κυβέρνησης Τσίπρα, προκειμένου να προλάβει τις αντιδράσεις από τους δανειστές δεσμεύεται ότι το κράτος έχει συνέχεια και ότι θα εφαρμόσει όσα...

ψηφίσει ο Τσίπρας. Με άλλα λόγια θα συνεχίσει τη σφαγή του λαού: συντριβή του αφορολόγητου με ραγδαία αύξηση στη φορολόγηση του λαού, με ταυτόχρονο κατεδάφιση των συντάξεων! 
Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντί να δεσμευτεί προς τον λαό, δίνει τα σέβη του στους οικονομικούς δολοφόνους των Ελλήνων. Έτσι, αύριο, αν τον ψηφίσετε και τον εκλέξετε πρωθυπουργό,  μπορεί και να σας πει: εγώ σας είπα την αλήθεια, δεν σας κορόιδεψα σαν τον Τσίπρα που σας έλεγε ότι θα σας βγάλει από τα μνημόνια. Εγώ σας είπα ότι θα συνεχίσω την πολιτική Τσίπρα γιατί το κράτος έχει συνέχεια. 

3 σχόλια:

  1. Δεν τον θέλουμε τον κουλιμπαλί για πρωθυπουργό.
    Θέλουμε για πρωθυπουργό τον Νίκο Μιχαλιλιάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΑΙ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ 350 ΕΥΡΩ ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ !!!! ΣΤΙΣ ΔΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!!!!! ΚΑΙ ΟΛΟΥΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή