Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΟΥΔΗ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ! ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕ...!!!


Η Δεκανέας Μπουμπουλούδη τελειώνοντας προχθές την υπηρεσία της και περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλης, είδε την Ελληνική Σημαία ...

στον ιστό μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να κυματίσει όπως θα έπρεπε. Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του ιερού μας συμβόλου και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου σκαρφάλωσε στον ιστό, ξεμπέρδεψε τη σημαία μας και αφού κατέβηκε τις απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά, όπως αρμόζει από ένα στέλεχος του Στρατού. 
Εκείνη τη στιγμή και την ώρα που γύρισε για να φύγει είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί περίοικοι και μέλη του ΚΑΠΗ τα οποία αντικρίζοντας την εικόνα μιας νεαρής ένστολης κοπέλας επάνω στον ιστό να ξεμπερδεύει την σημαία μας και αμέσως μετά να τη χαιρετά στρατιωτικά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Αρκετοί με δάκρυα στα μάτια έσπευσαν μάλιστα να τη συγχαρούν ζητώντας τα στοιχεία της κάτι που η ίδια από σεμνότητα δεν ήθελε να γίνουν γνωστά. 

''Έκανα απλά το καθήκον μου'' ανέφερε σε παρευρισκόμενους και έφυγε από το χώρο. Στη μικρή κοινωνία μιας επαρχιακής πόλης όμως όπως είναι η Αλεξανδρούπολη τα πάντα γίνονται γρήγορα γνωστά. Έτσι και το όνομα της Δεκανέα δεν έμεινε για πολύ κρυφό και δεν έπρεπε κατά τη γνώμη μας να μείνει. Σήμερα συζητήθηκε έντονα στην πόλη αφού το θέμα αναδείχθηκε από Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και τοπικές ιστοσελίδες φθάνοντας και στο kranosgr.

Θέλοντας να επισημάνουμε αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία ενός στελέχους μιας ακριτικής περιοχής που τίμησε το ιερό σύμβολο της πατρίδος μας, παρουσιάζουμε με πολύ υπερηφάνεια τα στοιχεία και τη φωτό της Δεκανέα που βρήκαμε στον λογαριασμό της στο facebook. Tα χιλιάδες likes και τα συγχαρητήρια που θα εισπράξει από τους φίλους της όπως και από το kranosgr είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για μια νεαρή Δεκανέα του Ελληνικού Στρατού που απέδειξε πως έχει στην καρδιά της την Ελληνική Σημαία.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής θα πρέπει να έχουν πλέον το λόγο!

kranosgr.blogspot.gr (το διαβάσαμε στο stoxos.gr)

11 σχόλια:

  1. Ti λογο να εχουν οι προδοτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κάποιοι ΕΛΛΗΝΕΣ, που στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, σε κάνουν να πιστεύεις ό,τι υπάρχει ακόμη ΕΛΠΙΔΑ για αυτόν τον λαό και αυτή την ΠΑΤΡΙΔΑ και να μην έχεις το..."δικαίωμα" να λιποψυχήσεις και να χάσεις το κουράγιο σου, με τις δικές τους πράξεις!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!!!!!!!!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ !!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απλοί πολίτες που αγαπούν την Πατρίδα είναι υπερήφανοι όταν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Παυρίδος μας υπάρχουν στέλέχη σαν την Δεκανέα . Ειδικά σήμερα που η αριστερά έχει ισοπεδώσει τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στην Δεκανέα Μπουμπουλούδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Δεκανέα Μπουμπουλούδη της αξίζει να έχει στο πέτο της και το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψηλά τις Σημαίες Έλληνες οι καιροί είναι δύσκολοι και σκοτεινοί . Τα μαύρα κοράκια της βρομο αριστεράς θέλουν να μας κατασπαράξουν και κα γκρεμίσουν τα λευκά μάρμαρα του Παρθενώνα . Μας προκαλούν κάθε μέρα οι Εφιάλτες . Καλή Ανάσταση σε όλους και Καλή Λευτεριά . Ακόμη τούτη Άνοιξη .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να Υπερασπίζω με Πίστιν και Αφοσίωσιν , Μέχρι της Τελευταίας Ρανίδος του Αίματός μου , τας Σημαίας . Να μην τας Εγκαταλείπω , Μηδέ ν' Αποχωρίζομαι Ποτέ απ' Αυτών ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Δεκανέα Μπουμπουλούδη της αξίζει να έχει στο πέτο της και το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στον Παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή