Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ: "ΕΝΤΥΣΕ" ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕ ΑΦΙΣΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ...ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΕΝΑ...ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ ΜΚΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Οι του ΚΚΕ έσπευσαν να διαδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στους...πρόσφυγες! Ποιους πρόσφυγες ρε παιδιά; Αυτοί που έρχονται από όλα τα μέρη του πλανήτη; Αυτοί που είναι από όλες τις φυλές του κόσμου; Αυτούς που στέλνει πακέτο ο Ερντογάν και ανάμεσά τους....

υπάρχουν τζιχαντιστές ή εκκολαπτόμενοι τζιχαντιστές για να χτυπήσουν την Ευρώπη; Ποιους λέτε πρόσφυγες; Αυτούς που στέλνει και μάλιστα πριμοδοτεί ο Σόρος για να κατακλύσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη; Αυτούς που έρχονται βάσει σχεδίου για να μεταβάλλουν την Ελλάδα -οσονούπω- σε ισλαμική χώρα; Αυτούς ονοματίζετε πρόσφυγες; Μα, αυτούς ακριβώς -αδιακρίτως- λένε "πρόσφυγες" και οι ΜΚΟ και οι του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι άνθρωποι του Σόρος! Ρε ΚΚΕδες το παιχνίδι του Σόρος παίζετε; Δεν βλέπετε ότι αυτοί οι...πρόσφυγες θα αποτελέσουν την καταστροφή της Ελλάδος, ότι αυτούς τους πρόσφυγες χρησιμοποιεί η ίδια η ΕΕ την οποία κατακρίνετε για να αποτελειώσει τη χώρα μας; Εξαιτίας αυτών των προσφύγων η ΕΕ έκλεισε τα σύνορα κι εσείς δίνετε μαθήματα στην Ελλάδα να φροντίσει τους πρόσφυγες; Ρε, δεν βλέπετε το σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος; Ποιανών το παιχνίδι παίζετε ρε ΚΚΕδες;
Δείτε τι γράφει το 902.gr και το βιντεάκι που έχουν ανεβάσει με τη...βεβήλωση του Λευκού Πύργου:

Δυναμική παρέμβαση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σήμερα το πρωί στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της προπαγάνδισης της διεθνιστικής εκδήλωσης για το Προσφυγικό, που διοργανώνει σήμερα το απόγευμα η ΚΝΕ, μέλη της Οργάνωσης κρέμασαν ένα τεράστιο γιγαντοπανό στο Λευκό Πύργο που αναγράφει το σύνθημα: «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός που γεννά κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά». Το σύνθημα αναγράφεται και στα αγγλικά. 

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση με τίτλο «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός που γεννά κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά», θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα τελετών και θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος. Θα παραστούν εκπρόσωποι Κομμουνιστικών Νεολαιών από ξένες χώρες.

37 σχόλια:

  1. Αλληλεγγύη μόνο στους Έλληνες ρε ρυπαρά τομάρια!!!
    Κνητάκια κομμουνάκια της συμφοράς, από που βρήκατε τα λεφτά για το "πανό" της προδοτικής νοοτροπίας σας;;;
    Και ποιος σας είπε ό,τι ο Λευκός Πύργος είναι ιδιοκτησία σας; Για να βάζετε τις "μουτζούρες σας" όποτε σας καπνίζει ρε κωθώνια;;; Ο Μπουτάρης;
    Είστε "αποβολές" που κατά λάθος γεννηθήκατε στην Ελλάδα!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Γιώργο (ΑΝΔΡΟΝΙΚΕ) τα άρθρα σου και τα σχόλια σου είναι όλα με Εθνικό περιεχόμενο και σε Πατριωτική κατεύθυνση . Οι φασιστοκομμουνιστές έχουν γεμίσει με συνθήματα όλη την Βόρειο Ελλάδα υπέρ του Ισλάμ και των μουσουλμάνων που λεειλατούν την χώρα μας . Αποτελούν τον μεγαλύτερο ΕΦΙΑΛΤΗ που γνώρισε ο τόπος μας εδώ και 200 χρόνια .

      Διαγραφή
  2. Το προδοτικο ΚΚΕ...
    Τους μαθαμε τους πληρωμενους φονιαδες...
    Αλλωστε το ΚΚΕ εχει το σπιτι του λαου κλειδωμπαρωμενο για να επικοινωνει ανετα με τη ισραηλινή πρεσβεια μεσω της υπογειας στοας...
    ΟΥΣΤ ΡΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ !!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΘΕΑ ΕΡΠΕΤΑ !!!!! ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ !!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήτες Προδότες Ανθέλληνες Σκουλίκια και Ρουφιάνοι Ξένων Συμφερόντων είναι οι ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . Στόχος του ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΚΚΕ είναι η διάλυσης της Ελλάδος και η ισλαμοποίηση της χώρας . Ξένα συμφέροντα υπηρετούν τα ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ Κουτσούμπα που θέλουν να δώσουν την Μακεδονία στους ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΤΑΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το φασιστικό έκτρωμα που κάποτε το έλεγαν ΚΚΕ Εξωτερικού έχει πάρει εκατοντάδες εκατ. Ευρώ σε επιδοτήσεις από τα Δημόσια Ταμεία την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες είναι στα όρια της φτώχειας και κάτω από αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε το εκπληκτικό βιβλίο που έγραψε ο πρώην Γεν. Γραμ. του ΚΚΕ Ελευθέριος Σταυρίδης ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ . Διαβάστε να δείτε τι καθάρματα είναι οι κομμουνιστές και γιατί μισούν την Ελλάδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο Τάκης Λαζαρίδης στο βιβλίο του γράφει γι συνωμοσίες και προδοσίες των κομμουνιστών . Ο Λαζαρίδης πριν τον διαγράψει το ΚΚΕ σαν φασίστα ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χειρότερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ που έχει βγάλει η Ελλάδα εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι το ανθελληνικό κκε . Προδότες και καθάρματα . Αν βρουν ευκαιρία θα ξανακάψουν την χώρα μας . Αυτή την φορά όμως ΘΑ ΤΟΥΣ Γ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κτήνος ο αιμοσταγής Δολοφόνος και κομμουνιστής Στάλιν έσφαξε 180 εκατ. αθώους σε όλο τον κόσμο . Στην πρώην κομμουνιστική Ρωσία κατακρεούργησε 33 εκατ. Ρώσους και οι περισσότεροι ήταν κομμουνιστές . Ο Ναζιστής Χίτλερ και ο Κομμουνιστής Στάλιν είναι τα αποβράσματα της Γης . Εγώ το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΤΟ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι αυτοί οι υβριστές που κατά διαστήματα βρίζουν τους πάντες και την Σημαία μας γιατί δεν γράφουν κάποιο σχόλιο για τους αληταράδες κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν για τον Ελευθέριο Σταυρίδη . Τον πρώην βουλςυτή και γενικό γραμματέα του ΚΚΕ . Θέσι την οποία μετά από αυτόν κατέλαβαν κατά καιρούς ο Νίκος Ζαχαριάδης και ο Χαρίλαος Φλωράκης . Το βιβλίο που έγραψε ο Σταυρίδης το έγραψε γιατί τα βράδια δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τις τύψεις και τα εγκλήματα που είχε κάμει σαν κομμουνιστής . Προδοσίες , συνωμοσίες , εγκλήματα , κατασκοπείες , σφαγές χιλιάδων αθώων Ελλήνων και πολλά άλλα αίσχη εξιστορούνται σε αυτό το βιβλίο ......... 5η Σελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ . ΚΚΕ . Ο πολιτικός ρόλος του ΚΚΕ θα ανακύψει μόνο αν οι Βουλγαρικαί και Αλβανικαί ορδαί βοηθούμεναι από τας Ρωσικάς μας βοηθήσουν να καταλάβουμε την Ελλαδα . Η Ελλάδα θα σοβιετοποιηθή και θα εκσλαυιστή τελείως . Όσοι εκ των Ελλήνων αρνηθούν να γίνουν κομμουνιστές θα ριφθούν εις τας σλαυικάε στρατιάς δια να απθάνουν . Όλλα τα Ελληνόπουλα θα έχουν την τύχη των 28.000 αρπαγέντων . Επειδή οι Έλληνες έχουν μέσα τους ριζωμένα την αγάπη στην πατρίδα τους και την χριστιανική πίστη θα πρέπει να εξοντώσουμε τους περισσότερους . Αι ακταί του Αιγαίου θα κατακτώνται μονίμως από τον σλαυισμό . ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ . Αυτά και πολλά αίσχη ακόμη γράφει αυτό το βιβλίο .Δυστυχώς το φασιστικό ΚΚΕ μετέχει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο . Ντροπή σε όσους στηρίζουν αυτό το ΣΚΥΛΟΛΟΙ που αποκαλούν ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όπου και να "πιάσεις" αυτό το κόμμα(κκε)θα λερωθείς...
      Τόση προδοσία, τόσο διαρκές ανθελληνικό μένος, τόσο αίμα που χύθηκε με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και..."μυαλό" δεν έχουν βάλει!
      Και σήμερα παίρνουν την ρεβάνς και, επιδιώκουν να καταστρέψουν ολοσχερώς την Πατρίδα οι απόβλητοι διεθνιστές, επωφελούμενοι και εκμεταλλευόμενοι τους λαθρομετανάστες, που οι ίδιοι τους..."κλείνουν το μάτι" για να εποικήσουν την Ελλάδα!!!
      Πόσο δίκιο έχεις φίλε 2:27μμ, για τα στοιχεία που παρουσίασες πιο πάνω...!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  13. Δεκάδες χριστιανοί είναι νεκροί στην Αίγυπτο από ισλαμιστές δολοφόνους φίλους του κκε . Οι περισσότεροι εδώ είναι αδιάφοροι και δεν βλέπουν την θανάσιμη απειλή που υπάρχει στην χώρα μας με την παρουσία χιλιάδων δολοφόνων που ορκίζονται αίμα στο όνομα του προφήτη τους . Το κκε σήμερα δεν διαφέρει από τους Δοσίλογους συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χιλιάδες ισλαμιστές δολοφόνοι έχουν βρει ασφαλές καταφύγιο μέσα στις γραμμές του Τσογλάν ΚΚΕ Αλή Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ίδια έκαναν και στην Ακρόπολη πριν από λίγα χρόνια και τους πλάκωσαν Ιάπωνες τουρίστες στο ξύλο . Αυτό το βρομο φασιστο κκε είναι η κατάρα της Ελλάδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι ζητάτε από τους "απογόνους" του συφιλιάρη Lenin και του σφαγέα των Ρώσσων αγροτών(κολεκτιβοποίηση)και εργατών... Stalin;;;
    Σε ποια κριτική αντέχει μία "επανάσταση" που έγινε στο όνομα του "λαού", του εργάτη και του αγρότη και αφού επικράτησε, τους πρώτους που "στοχοποίησε", ήταν οι εργάτες & οι αγρότες και αυτή η ίδια "κομμουνιστική επανάσταση", τους..."βάπτισε" αντιδραστικούς και...``εχθρούς του λαού΄΄ και τους κατέσφαξε;;;

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ΚΚΣΕ, το ΚΚΕ και όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα, από καταβολής τους, διακρίνονταν για την έλλειψη των δημοκρατικών τους αντανακλαστικών!
    Πριν από λίγο, ο..."μεγάλος ηγέτης" των κκέδων, στην δημόσια τηλεόραση μας "παρουσίαζε" πως θα "κυβερνήσει"(και αυτός;) τον τόπο...
    Πιο πολλές ανοησίες μαζεμένες σε μια ώρα, δεν έχω ξανά ακούσει!!
    Αφού έβγαλε μερικούς σκελετούς από την ντουλάπα για να τους..."αερίσει", κατέληξε ό,τι χωρίς "κομμουνιστική επανάσταση" οι λαοί είναι καταδικασμένοι!!
    Αμέλησε όμως να μας πει, το κόμμα του από που "χρηματοδοτείται";;;
    Μήπως, λέω μήπως, οι "πηγές χρηματοδότησης" είναι από τα υπόγεια τραπεζών, εβραϊκών συμφερόντων;;;
    Αυτός ούτε να "υποκριθεί" δεν μπορεί, πόσο μάλλον να..."κυβερνήσει" με οδηγό την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του...προλεταριάτου!!
    Η Υπερβολική δόση της "κουκουεδίνης" βλάπτει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, κοινώς τον..."καίει".

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι κατσαπλιάδες του ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος) διέλυσαν την χώρα και μαζί με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα την κάψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξένα Συμφέροντα μας έφεραν το Ξενόφερτο και Ανθελληνικό ΚΚΕ με στόχο μια μέρα να αρπάξουν την Μακεδονία μας . Γι αυτό τον λόγο και σήμερα το ελεεινό αυτό φασιστικό κατασκεύασμα συνεχίζει την αντεθνική του τακτική στην Βόρειο Ελλάδα. Στείλτε τους στο Διάολο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρόμισαν τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης με τα σιχαμερά τους συνθήματα τα ερπετά του παραπετάσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένας νέος κοινωνικός ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ περιμένει την χώρα μας από τις προδοσίες της αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ΚΚΕ παίζει το παιχνίδι του Σόρος . Και ο Σόρος χρηματοδοτεί το ΚΚΕ . Επίσης ο Σόρος φροντίζει έτσι ώστε το ΚΚΕ να είναι πάντα στην Βουλή με ικανό αριθμό ψήφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξεφτιλισμένοι κεκέδες να πάτε στον αγύριστο και να πάθετε καρκίνο, σηψαιμία, γάγγραινα και να πεθάνετε μαζί με τους λαθρομετανάστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι κομμουνιστές είναι καθάρματα σαν τον Γερμανοτσολιά Δοσίλογο Καραγιαννίδη του ΣΥΡΙΖΑ . Θα αρπάξουν τα σπίτια μας και θα τα δώσουν στους ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τον Δεκέμβριο του 1944 το ΚΚΕ προσπάθησε να τινάξει στον αέρα και την Ακρόπολη αλλά απέτυχε γιατί οι αντάρτες αρνήθηκαν να εκτελέσουν μια τέτοια διαταγή προδοσίας από τα κτήνη τους κκεδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΛΛΗΝΕΣ....... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΩΜΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΟΝΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ .




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αιώνια Τιμή και Δόξα στον Έλληνα Μακεδόνα Βυζαντινό Αυτοκράτορα Βασίλειο Βουλγαροκτόνο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οι άθλιοι και ανθέλληνες κομμουνιστές αυτές τις άγιες ημέρες χλευάζουν την πίστη εκατ. Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΤΑRCIA ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ 4ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΡΑΙΧ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παλιάνθρωποι και απατεώνες είναι οι αριστεροί . Δεν θα σταματήσουν αν δεν διαλύσουν την χώρα εκ θεμελίων . Δυστυχώς έχουν με τα ψέματα τους επιρεάσει νέα παιδιά . Είναι μεγάλη πληγή για την πατρίδα μας οι κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το Εθνικό Κράτος της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά ελευθέρωσε τους Έλληνες αγρότες από τα χρέη και τους τοκογλύφους . Αναζωογόνησε την Ελληνική οικονομία και προστάψε τους εργαζομένους με δεκάδες νόμους που ωήφισε . Έδωσε στον λαό μας Όραμα και Αισιοδοξία και στην Ελληνική Νεολαία Ελπίδα και Ιδανικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το Εθνικό Κράτος της 4ης 4Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά ελευθέρωσε τους Έλληνες αγρότες από τα χρέη και τους τοκογλύφους . Αναζωογόνησε την Ελληνική οικονομία και προστάψε τους εργαζομένους με δεκάδες νόμους που ψήφισε . Έδωσε στον λαό μας Όραμα και Αισιοδοξία και στην Ελληνική Νεολαία Ελπίδα και Ιδανικά . Ο Ιωάννης Μεταξάς έθαψε στα Βόρεια Σύνορα μας τους Ιταλούς φασίστες και τους Γερμανούς ΝΑΖΙ του ΧΑΣΑΠΗ Χίτλερ . ΖΗΤΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1936 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ξεφτιλισμένοι κεκέδες να πάτε στον αγύριστο και να πάθετε καρκίνο, σηψαιμία, γάγγραινα και να πεθάνετε μαζί με τους λαθρομετανάστες!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή