Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ-"ΚΟΥΚΛΕΣ" ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ, "ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΤΗ! ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών...

διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες.

Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια» αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.

Η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά», ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα.

Απορώ, πως δεν βρέθηκε ένας... ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ...

Μήπως, ως κοινωνία, γίναμε πολύ ανεκτικοί σε υπανθρώπους, που προωθούν ότι ανώμαλο οι ίδιοι είναι;;;

Όταν σε θέσεις εκπαιδευτικών, βρίσκονται ανώμαλα υποκείμενα, πως να πάει μπροστά αυτή η κοινωνία;;;;

Καλλιόπη Σουφλή, Αττικά Νέα 



Φωτογραφίες, βίντεο - «Κούκλες» στα αγόρια – «Αυνανισμός» από τα 5 - Όλα με τις ευλογίες του κράτους


Στον δήμο Καβάλας οργανώθηκε διημερίδα στην δημοτική βιβλιοθήκη με τίτλο «Οι διαφυλικές σχέσεις και ο έμφυλος διαχωρισμός των παιχνιδιών».

Με λίγα λόγια να προχωρήσει στα σχολεία η κατάργηση των βιολογικών διαφορών και η παραίνεση σε όλους τους μαθητές να
παίζουν με όλων των ειδών τα παιχνίδια, πχ τα αγόρια με κούκλες.

Να μην υπάρχουν δηλαδή οι όροι «αγορίστικα παιχνίδια» και «κοριτσίστικα παιχνίδια» αλλά όλα τα παιδιά να παίζουν με όλα, συνθέτοντας ένα νέο ουδέτερο κοινωνικό φύλο.

Ευτυχώς η εκδήλωση συγκέντρωσε και τις δύο ημέρες που κράτησε μόλις 20-25 άτομα.

Ωστόσο, απεικονίζει αυτό που προωθείται από
συγκεκριμένες μειοψηφίες στα σχολεία και τις ευλογίες του κράτους με την μορφή των σεμιναρίων για τις «έμφυλες ταυτότητες.

Σε αυτή την εκδήλωση μίλησε, μεταξύ των άλλων, η καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Δήμητρα Κογκίδου, προωθώντας το νέο της βιβλίο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πέρα από το ροζ και το γαλάζιο – Όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά».

Μάλιστα το είχε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, παρουσία της κας Φωτεινής Κούβελα αλλά και της κας Στέλλας Μπελιά, προέδρου των οικογενειών “Ουράνιο Τόξο”, με την στήριξη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. 

Δείτε ποιες θα είναι οι «σεξουαλικά αποδεκτές συμπεριφορές»:

Τα σχόλια περισσεύουν. 

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από δημοσιογράφους, στο οποίο η καθηγήτρια ισχυρίζεται, χωρίς να παραθέσει επιστημονικά δεδομένα, πως δεν υπάρχουν βιολογικά φύλα αλλά κοινωνικά και πως πρέπει να καταργηθούν στερεότυπα όπως εκείνο του «κοριτσιού πριγκίπισσας», ακριβώς όπως παλαιότερα αν θυμάστε είχε πει και η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Παιδείας.
Τα σχόλια δικά σας:
Σχόλιο:
Ευτυχώς που όπως βλέπετε, υπάρχουν κάποιοι γονείς που στέκονται στο ύψος τους. "Μα έτσι γεννιέμαι. Θέλετε να αλλάξουμε την βιολογία;" ρωτάει ένας γονιός. 

Αλλά η κυρία Κογκίδου συνεχίζει τις αοριστολογίες :
-Μπορούμε να ακούσουμε κάτι άλλο; (απαντάει η κυρία Κογκίδου!) 
Όταν δεν συμφωνούν μαζί μας και λένε την άλλη άποψη, το αυτονόητο δηλαδή, το φυσιολογικό, ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ άντρες και γυναίκες, ότι τα δύο φύλα έχουν διαφορετικό σώμα, διαφορετική ψυχοσύνθεση. η Κογκίδου σταματά τον διάλογο καταφεύγει στο ακροατήριο για να βρει στήριγμα (δηλ κάποιον που να συμμερίζεται τις απόψεις της)!

Αριστεριστές -που στα φοιτητικά τους χρόνια η μόνη απασχόληση τους συνήθως ήταν να κολλάνε αφίσες) κατέλαβαν Πανεπιστημιακές έδρες, εκβιάζουν φοιτητές που δεν αποδέχονται τις μονολιθικές προκλητικές απόψεις τους και ... εκπαιδεύουν την νέα γενιά δασκάλων.

Θα κλείναμε με την ευχή "Ο Θεός να φυλάξει τα παιδιά μας" αλλά μήπως ήρθε η ώρα να αναλάβουμε προσωπικά τις ευθύνες μας, όπως έκαναν οι 2 γονείς;
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



(Νεότερη) διευκρίνηση:
το αρχικό ρεπορτάζ προέρχεται από το "off the record" που είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τοπικό ιστολόγιο της Καβάλας με πρωτότυπα ρεπορτάζ που σχετίζονται με λαθρομετανάστευση, παγκοσμιοποίηση κλπ και το αρχικό άρθρο (κάπως διαφορετικό από αυτό που διαβάσατε στην ανάρτηση μας), είχε τίτλο 
και βρίσκεται εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Είναι ξόανα, συμπλεγματικά άτομα, που βρήκαν την ευκαιρία της ζωής τους, να βγάλουν τα απωθημένα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας τους.
    Στο παρελθόν έχω συναναστραφεί με τέτοιο "άτομο",(δυστυχώς ήταν γνωστή φίλου)και κυριολεκτικά με έβγαλε "από τα ρούχα μου" με τις απόψεις της, περί ομοφυλοφιλίας και "εκπαίδευσης των παιδιών" από την νεαρή ηλικία ακόμη, για να "μπορούν να εκφράσουν την διαφορετικότητα" ελεύθερα, ``ακόμα και αν δεν νοιώθουν διαφορετικοί΄΄.
    Και να επιτρέπουν και οι γονείς στα παιδιά τους, -που και αυτοί πρέπει να..."εκπαιδευτούν"- να δοκιμάσουν και με άτομα του ίδιου φύλου, εμπειρίες σεξουαλικού "περιεχομένου", αρκεί...να είναι συνομήλικοι, ενώ και η "διερεύνηση" της σεξουαλικής ταυτότητας να γίνεται και στα πατρικά τους, με την ``διακριτική επίβλεψη των γονέων΄΄!!!
    Μου προκάλεσε Αηδία...όχι μόνο για τις..."απόψεις της" αλλά και γιατί, η συγκεκριμένη ήταν "απόφοιτη" της Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Ευτυχώς αδιόριστη τότε, σήμερα αγνοώ την..."πρόοδό της".
    Ελπίζω να παραμένει αδιόριστη και να μην "εκπαιδεύει" τα παιδιά σε κάποιο δημοτικό σχολείο...
    Περιττό να πω ό,τι κατά λάθος χύθηκε το περιεχόμενο του ποτηριού επάνω της...ήταν "αυθόρμητο ατύχημα...!"
    Αλλά για να γυρίσουμε στο θέμα μας, δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα...έρχεται και το μάθημα της "ζωοφιλίας(!!)"
    Πρέπει να "διδαχθούν" τα νεαρά άτομα, από κάτι "καθηγητές" σαν την Γκογκίδου, πως να κτηνοβατούν χωρίς να "πληγώνουν" τα καημένα τα ζωάκια...!
    Αμφιβάλετε;;;
    Εδώ να είμαστε και θα τα..."δούμε"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή