Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ! ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Τριτοκοσμικές εικόνες στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετά τον τελευταίο πόντο που έδωσε στον ΠΑΟΚ το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα...


Μετά το καρφί του Ντάντε που ολοκλήρωσε το τέταρτο σετ υπέρ του ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να εκτοξεύουν κάθε λογής αντικείμενα στο ταραφλέξ, ενώ την ίδια στιγμή φώναζαν αντεθνικά συνθήματα. 

Μπουκάλια, καρέκλες, κροτίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κρύβονται στον πάγκο τους και να προσπαθούν να προστατευτούν, βάζοντας καρέκλες στα κεφάλια τους!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμειναν για αρκετή ώρα όμηροι αυτής της κατάστασης, αφού χρειάστηκε να περάσουν αρκετά λεπτά για να εκτονωθεί το κλίμα.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι προς τιμήν του ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν έτρεξε να συγχαρεί τους παίκτες τον προπονητή του ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση.

Είναι η δεύτερη φορά που το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» μετατρέπεται σε ζούγκλα, αφού ανάλογα περιστατικά είχαν γίνει και στον τρίτο τελικό, κάτι που δεν έγινε στον τέταρτο τελικό στην Πυλαία, όπου παρά την νίκη του Ολυμπιακού κυριολεκτικά δεν άνοιξε ρουθούνι.

Δείτε το βίντεο, αλλά και φωτογραφίες στη media gallery.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου